Vekrakos
Spartorama | Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Spartorama 25/06/2019 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αστυνομικούς που στελεχώνουν τις Ομάδες στη Λακωνία
Οδός Εμπόρων

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, Κυριακή των Αγίων Πάντων, γιορτάστηκε η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στην Τρίπολη Αρκαδίας, όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε μικρή δεξίωση στην Έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι του επιστημονικού - επαγγελματικού κόσμου και των συνδικαλιστικών ενώσεων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Όμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις έδρες των υπολοίπων Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Αργολίδα, στην Κορινθία, στην Λακωνία και στην Μεσσηνία. 

Επιπλέον, o Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας, ως ένδειξη αναγνώρισης της αποστολής των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αστυνομικούς που στελεχώνουν τις Ομάδες στη Λακωνία, καθώς και στον Διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας, Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιωτόπουλο, ως επόπτη και συντονιστή των Ομάδων. 

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία και από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, ως ημέρα επιβράβευσης του έργου τους από την κοινωνία και τους πολίτες.










  



Οδός Εμπόρων