Vekrakos
Spartorama | Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε τους μικρούς κατασκηνωτές στην Ταϋγέτη

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε τους μικρούς κατασκηνωτές στην Ταϋγέτη

Πηγή 22/06/2019 Εκτύπωση Εκκλησία
Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε τους μικρούς κατασκηνωτές στην Ταϋγέτη
Πρόκειται για την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών, που φιλοξενεί πενήντα παιδιά, ηλικίας 9-11 ετών, απ’ όλη την μητροπολιτική περιφέρεια
Οδός Εμπόρων

Ξεκίνησε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2019, στις άρτιες εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Ταϋγέτη, η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών, που φιλοξενεί πενήντα παιδιά, ηλικίας 9-11 ετών, απ’ όλη την μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα, επισκέφθηκε την Ταϋγέτη, όπου τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός της περιόδου Πανοσ. Αρχ. Ευστάθιος Πορφύρης, ο υπεύθυνος ιερέας π. Παναγιώτης Λάτσης, οι ομαδάρχες και οι βοηθοί τους.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος ο π. Ευστάθιος καλωσόρισε τον σεπτό Ποιμενάρχη μας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του αποτελεί πάντα ευλογία και πηγή χαράς για τα παιδιά, αλλά και όλους όσοι υποστηρίζουν την σημαντική αυτή προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους πατρικά λόγια αγάπης. Ιδιαίτερα προέτρεψε τους μικρούς κατασκηνωτές, οι περισσότεροι από τους οποίους για πρώτη φορά στη ζωή τους γνωρίζουν την μοναδική αυτή εμπειρία, να κρατήσουν σαν φυλακτό στις καρδιές τους όσα ωφέλιμα ζήσουν και ακούσουν τις ημέρες αυτές και να προσπαθήσουν να τα εφαρμόσουν στην υπόλοιπη ζωή τους.


immspartis.gr







  



Οδός Εμπόρων