Vekrakos
Spartorama | Η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ο Άγιος Βασίλειος» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ο Άγιος Βασίλειος» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Spartorama 21/06/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία
Η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ο Άγιος Βασίλειος» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας
Τη γιορτή προλόγισε η Νηπιαγωγός κα Σταυρούλα Κομποχόλη-Βερούτη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του Σταθμού π. Ηλίας Βουρβουριώτης
Οδός Εμπόρων

Πιστά και φέτος στο καλοκαιρινό τους ραντεβού, τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ο Άγιος Βασίλειος» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019, την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου,  γονέων, συγγενών και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων. 

Τη γιορτή προλόγισε η Νηπιαγωγός κα Σταυρούλα Κομποχόλη-Βερούτη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του Σταθμού π. Ηλίας Βουρβουριώτης. 

Το πρόγραμμα ήταν εμπνευσμένο απ τον αγαπημένο παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Συγκεκριμένα, το βρεφικό τμήμα παρουσίασε χορευτικό με τίτλο «Το πετεινάρι», το μεταβρεφικό τμήμα το χορευτικό  «Τράβα μπρός» και το προ – προνηπιακό τμήμα παρουσίασε ποιήματα και χορευτικά με θέματα «Γαρύφαλλο στ” αυτί», «Φςςςςςςτ μπόινγκ», «Σωφερίνα» και «Ο πιο καλός ο μαθητής». 

Γονείς, συγγενείς και φίλοι χειροκρότησαν θερμά τις φιλότιμες και εμπνευσμένες υποκριτικές προσπάθειες των μικρών μας πρωταγωνιστών. 

Κατακλείοντας την όμορφη εκδήλωση, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθειά τους, ενώ έδωσε πατρικές συμβουλές στους γονείς. Ακολούθως απένειμε τα ενθύμια στους μικρούς μας μαθητές. 

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μια μικρή δεξίωση με πλούσια κεράσματα, τα οποία ήταν ευγενική προσφορά των γονέων.


Οδός Εμπόρων