Vekrakos
Spartorama | Τη βαθιά τους απογοήτευση και πικρία, εκφράζουν oι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης

Τη βαθιά τους απογοήτευση και πικρία, εκφράζουν oι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης

Spartorama 07/06/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Τη βαθιά τους απογοήτευση και πικρία, εκφράζουν oι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης
Άλλη μια αυτοδιοικητική περίοδος έφτασε στο τέλος της χωρίς να έχουν υλοποιηθεί δυο χρονίζοντα ζητήματα της περιοχής
Οδός Εμπόρων

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  Ν. ΚΟΣΜΟΥ – ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης εκφράζουν τη βαθιά τους απογοήτευση και πικρία, γιατί άλλη μια αυτοδιοικητική περίοδος έφτασε στο τέλος της χωρίς να έχουν υλοποιηθεί  δυο  μεγάλα, κρίσιμα  και χρονίζοντα ζητήματα της περιοχής (6ο Δημοτικό Σχολείο – μετακίνηση λαϊκής αγοράς)  που με κινητοποιήσεις και αγώνες προέβαλαν και διεκδίκησαν σθεναρά οι κάτοικοι και τα οποία αφορούν τόσο την ανάπτυξη της συνοικίας  όσο και της πόλης ευρύτερα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο δήμος Σπάρτης, στα πλαίσια των μεταξύ τους προγραμματικών συμβάσεων δεν κατάφεραν, μέσα  στην 5ετία που πέρασε, να υλοποιήσουν ΟΥΤΕ τη δημοπράτηση των μελετών για την ανέγερση του 6ου Δημοτικού Σχολείου το οποίο χρονίζει από το 1986, ενώ ο δήμος Σπάρτης δεν υλοποίησε  τη μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης στη συνοικία (αίτημα από το 2014) έτσι όπως είχε δεσμευθεί απέναντι στους κατοίκους.

Η συνέχιση του αγώνα των κατοίκων Ν. Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης για την υλοποίηση των έργων αυτών, όσο και για τη λύση των πολλών και μεγάλων προβλημάτων της περιοχής, είναι – πλέον - ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Περιμένουμε την εγκατάσταση των νέων αυτοδιοικητικών αρχών για να θέσουμε εκ νέου τα ζητήματα και να αξιώσουμε άμεσες και δραστικές λύσεις.

7-6-2019
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ν. ΚΟΣΜΟΥ – ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ
Πληροφ: Μητράκος Βαγγέλης
Τηλ: 6970880197


Οδός Εμπόρων