Vekrakos
Spartorama | Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε μετασχηματιστές της ΔΕΔΔΗΕ στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε μετασχηματιστές της ΔΕΔΔΗΕ στη Σπάρτη

Spartorama 08/05/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε μετασχηματιστές της ΔΕΔΔΗΕ στη Σπάρτη
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα, είχαν αφαιρέσει μετασχηματιστές, που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις -30.000- ευρώ
Οδός Εμπόρων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών της ΔΕ.ΔΗ.Ε., σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (6.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 30 ετών, αντίστοιχα. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 20χρονο ημεδαπό, που αναζητείται, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης , προέκυψε ότι οι ανωτέρω , κατά το χρονικό διάστημα από την 30.4.2019 έως και την 5.5.2019 αφαίρεσαν συνολικά -6- μετασχηματιστές από στύλους και υποσταθμούς της ΔΕ.ΔΗ.Ε., σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις -30.000- ευρώ. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την ταυτοποίηση των άγνωστων δραστών, καθώς και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Οδός Εμπόρων