Vekrakos
Spartorama | Η κα Σοφία Χρ. Λιγκιτσάκου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ευάγγελου Βαλιώτη

Η κα Σοφία Χρ. Λιγκιτσάκου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ευάγγελου Βαλιώτη

Spartorama 15/04/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Πολιτική
Η κα Σοφία Χρ. Λιγκιτσάκου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ευάγγελου Βαλιώτη
Θέλαμε και θέλουμε επιτέλους ένα Δήμο Σπάρτης, που θα βαδίσει τον δρόμο της ανάπτυξης, ξεφεύγοντας από το τέλμα, στο οποίο τον είχαν βυθίσει επί 10ετίες
Οδός Εμπόρων

Σπάρτη, 15 Απριλίου 2019 

Καλημέρα σας,

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, στις 26 Μαΐου 2019 έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. 

Το πλαίσιο της αυτοδιοίκησης έχει πλέον αλλάξει, δίνοντας τη δυνατότητα συγκλίσεων. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. 

Γνωστοποιώ, ότι επισήμως συστρατεύομαι με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Βαλιώτη, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Σπάρτης. 

Η Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης έχει κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας της και συνεχίζει να κάνει πράξη το όνομά της, απευθυνόμενη σε δημότες – πολίτες, από όλους τους πολιτικούς χώρους, με διαφορετικές κομματικές ταυτότητες (γιατί άλλο κόμμα και άλλο αυτοδιοίκηση) αλλά με ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, για τον Δήμο Σπάρτης δημιουργώντας έτσι, όπως στο παρελθόν, μία καινούργια αυτοδιοικητική κουλτούρα με υψηλού και σύγχρονου επιπέδου παροχής υπηρεσιών, φιλικό, εξωστρεφή και δημιουργικό, με ενεργό συμμετοχή των πολιτών και τήρηση των κανόνων διαφάνειας και δημοκρατίας σε κάθε έκφρασή του. 

Θέλαμε και θέλουμε επιτέλους ένα Δήμο Σπάρτης, που θα βαδίσει τον δρόμο της ανάπτυξης, τον οποίο ανοίξαμε την πρώτη περίοδο της θητείας μας, ξεφεύγοντας από το τέλμα, στο οποίο τον είχαν βυθίσει επί 10ετίες. 

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες, 

Δώστε μου τη δύναμη να μεταφέρω τη ΦΩΝΗ ΣΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, γιατί σε κάθε Δήμο ο ΔΗΜΟΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ έχει πάντα τον ΛΟΓΟ.

 

Να είστε όλοι ΠΑΡΩΝ.

 

Μετά τιμής,

Σοφία Χρ. Λιγκιτσάκου

 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με τη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης


Οδός Εμπόρων