Vekrakos
Spartorama | Εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών FLEX στο χώρο της Βιβλιοθήκης, όπου φιλοξενείται το Sparti Techlab

Εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών FLEX στο χώρο της Βιβλιοθήκης, όπου φιλοξενείται το Sparti Techlab

Spartorama 11/02/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών FLEX στο χώρο της Βιβλιοθήκης, όπου φιλοξενείται το Sparti Techlab
Το FLEX χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Υπουργείο Εξωτερικών (U.S Department of State) των Η.Π.Α.
Οδός Εμπόρων

Σας γνωρίζουμε ότι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, στην οποία φιλοξενείται το Sparti TechLab, σε συνεργασία με τα American Councils for International Education, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών FLEX, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία σε επιλεγμένους μαθητές να λάβουν υποτροφίες και να ταξιδέψουν στις Η.Π.Α. για ένα χρόνο, να μείνουν σε οικογένεια υποδοχής και να φοιτήσουν σε αμερικανικό σχολείο. 

Το FLEX χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Υπουργείο Εξωτερικών (U.S Department of State) των Η.Π.Α και οργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό American Councils for International Education. 

Το ως άνω πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου, που είναι γεννημένοι από 1 Ιανουαρίου 2002 έως 15 Ιουλίου 2004. Η επιλογή των μαθητών γίνεται μέσω αξιοκρατικού και χωρίς κόστος διαγωνισμού που είναι ανοιχτός και σε μαθητές με αναπηρία. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση για το πρόγραμμα στον ιστότοπο: ais.americancouncils.org/flex. 

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους στην εκδήλωση ενημέρωσης όπου θα μπορέσουν να γνωρίσουν την ιστορία του FLEX, να μάθουν περισσότερα για την υποτροφία και το περιεχόμενο του προγράμματος καθώς και για τη διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 11:00 – 13:00, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, όπου φιλοξενείται το Sparti TechLab. 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2731026853 και 2731021180 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, καθώς και στις διευθύνσεις: 

https://www.nikiforos.edu.gr/spartitechlab/events-sparti-techlab/327-anoixti-ekdilosi-enimerosis-gia-to-programma-flex

www.discoverflex.org

www.facebook.com/flexingreece/


Οδός Εμπόρων