Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/14007/

Spartorama - Print | Αντρέι Τσερνίσοφ: «Αδύνατο να συνεχίσω»

Αντρέι Τσερνίσοφ: «Αδύνατο να συνεχίσω»

Αντρέι Τσερνίσοφ: «Αδύνατο να συνεχίσω»
«Δεν μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που εξαπατούν συνεχώς εμένα και τους παίκτες»
Οδός Εμπόρων

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ ούτε που θέλει να ακούει για τη διοίκηση της Σπάρτης την οποία κατηγόρησε για εξαπάτηση. 

Αν οι δηλώσεις του Αντρέι Τσερνίσοφ φτάσουν έως την πατρίδα του, τότε η Σπάρτη θα έχει γίνει... παγκοσμίως ρεζίλι. Ο Ρώσος τεχνικός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «report24.gr» τόνισε ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί άλλο με ανθρώπους που εξαπατούσαν διαρκώς τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του. Φυσικά, ούτε λόγος για πιθανή επιστροφή του. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να διεκδικήσει πλέον νομικά τα δεδουλευμένα του, αφού όπως αποδεικνύεται έκανε μεγάλη υπομονή... 

Ο Τσερνίσοφ, λοιπόν, ανέφερε: 

«Λατρεύω τους παίκτες, λατρεύω τους οπαδούς της ομάδας. Έκανα πολλούς φίλους στην πόλη. Ήμουν χαρούμενος που ήμουν στην Ελλάδα και την πόλη της Σπάρτης, αλλά δεν μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για τους παίκτες, που δεν σέβονται τις συμφωνίες. Δεν μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που εξαπατούν συνεχώς εμένα και τους παίκτες.

Δεν ήρθα στο σύλλογο για να κερδίσω χρήματα, είμαι πλούσιος άνθρωπος. Ήρθα να κάνω μια καλή δουλειά και νομίζω ότι το έκανα. 

Δύο μήνες, οι παίκτες εργάζονται χωρίς φυσικοθεραπευτή, δύο μήνες δουλεύω χωρίς βοηθούς. Υποσχέθηκαν να πάρουν νέους παίκτες, αλλά δεν πήραν κανέναν. Και χάσαμε πέντε βασικούς παίκτες, αυτό είναι πολύ. Δεν ήθελα να κάνω παίκτες, αλλά να οδηγήσω αδύναμους ποδοσφαιριστές σε μια καλή πορεία με μεγάλη προσπάθεια. 

Άνθρωποι της ομάδας μου έλεγαν διαρκώς για την επίλυση των προβλημάτων μου. Πήραν το αυτοκίνητό μου, δεν πλήρωναν το μισθό μου. Ο δικηγόρος μου έστειλε δύο επιστολές που προειδοποιούσαν για την καταγγελία της σύμβασης. Η πρώτη επιστολή στις 29 Δεκεμβρίου, καμία αντίδραση, η δεύτερη επιστολή στις 15 Ιανουαρίου, καμία αντίδραση! Μου υποσχέθηκαν μια συνάντηση με έναν νέο ιδιοκτήτη, τρεις φορές αναβλήθηκε η συνάντηση και δεν έγινε ποτέ καμία συνάντηση! 

Δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα. Έφτασα στη Μόσχα για να βγάλω τη βίζα εργασίας. Ήθελα να συναντηθώ πριν από την πτήση με τους ανθρώπους της ομάδας. Περίμενα για 3 ώρες, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ κανείς. Μετά από τέτοια έλλειψη σεβασμού, αποφάσισα να φύγω! Τους σέβομαι όλους και θέλω να με σέβονται και εμένα! Το βασικό μου πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα. Πέντε φορές μου είπαν για την ημερομηνία πληρωμής μου και συνέχεια με εξαπατούσαν. Έχω ένα καλό όνομα, σέβομαι τον εαυτό μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει μαζί μου!». 

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ ευχαρίστησε παίκτες, συνεργάτες και κόσμο στη Σπάρτη.

 

Με ευχαριστήριο μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτισε τη Σπάρτη, ο Ρώσος τεχνικός. Τόνισε πως ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει στους Λάκωνες, αλλά λόγω της διοίκησης κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. 

Αναλυτικά έγραψε: 

«Χθες σταμάτησα τη δουλειά μου στη Σπάρτη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, τους βοηθούς μου και φυσικά στους οπαδούς μας, είστε οι καλύτεροι. Σας ευχαριστώ για όλα, σας αγαπώ πολύ και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ήταν ωραία περίοδος. Νομίζω ότι θα με καταλάβετε, ήθελα να συνεχίσω να δουλέψω στην ομάδα, αλλά αυτό ήταν αδύνατο, λόγω της διοίκησης».