Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/13970/

Spartorama - Print | Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας τίμησε τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας τίμησε τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας τίμησε τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας
Με το ανώτατο παράσημο του Ευαγγελιστού Μάρκου της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας
Οδός Εμπόρων

Με το ανώτατο παράσημο του Ευαγγελιστού Μάρκου της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας τίμησε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου 2019, μετά τον Πατριαρχικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καΐρου, ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος Β΄ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο. 

Σε ένδειξη δε σεβασμού και αδελφικής αγάπης, ο Μακαριώτατος κ. Θεόδωρος Β΄ προσέφερε στον σεπτό Ποιμενάρχη μας και ένα σετ Σταυρεγκόλπιο, σε ανάμνηση της επισκέψεώς του στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. 

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την τιμητική διάκριση, καθώς και για τα δώρα της αγάπης του. 

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος που παρέθεσε ο Μακαριώτατος κ. Θεόδωρος Β΄, μετά την Πατριαρχική και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά τη διάρκεια της οποίας τελέσθηκε η εις Επίσκοπον χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας αντιπρόσφερε στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής ένα εγκόλπιο.


immspartis.gr