Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/13953/

Spartorama - Print | ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ - ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α., 3 - 0

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ - ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α., 3 - 0 - video

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ - ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α., 3 - 0
Πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Εύκολο μεσημέρι είχε η Σπάρτη απέναντι στον Ηρόδοτο, τον οποίο και κέρδισε με 3-0 ξεκολλώντας από την ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά! 

Το σκορ άνοιξε ο Καινούργιος στο 38΄, μετά από γύρισμα του Νάτση, με το γκολ αυτό να είναι και η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν για τα καλά γκάζι και στο 55΄ ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Νάτση να κάνει δεύτερη ασίστ στο ματς. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, έγινε δημιουργός στο 80΄ και έστρωσε στον Καινούργιο ο οποίος σούταρε και σκόραρε το 3-0, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. 

Οι συνθέσεις:ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης, Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης (76΄ Κοζάκης), Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Καψάσκης (46΄ Ζαχαριουδάκης) 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Τσιλιγγίρης, Χατζηλιάδης, Γραικός, Δαμιανάκης (79΄ Σιαλμάς), Κανδηλάκης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης (83’ Κλινάκης), Φουκαράκης (70΄ Αμαραντίδης), Κονέ, Νύκταρης


gazzetta.gr