Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η Ελληνική κωμωδία «The Bachelor 3»

Θα προβάλλεται η Ελληνική κωμωδία «The Bachelor 3» - video

Spartorama 26/12/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται η Ελληνική κωμωδία «The Bachelor 3»
Από Πέμπτη 27/12 έως Τετάρτη 2/1 στις 8:15 μ.μ. και 10:00 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί  και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει…

Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!! 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Με τους: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαΐας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλατσίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Αναστάσης Κολοβός, Courtney Parker, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Παράσχος και σε ρόλο έκπληξη ο Τάκης Ζαχαράτος.


Οδός Εμπόρων