Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/13852/

Spartorama - Print | Έτοιμες όλες οι κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Έτοιμες όλες οι κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Έτοιμες όλες οι κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι κερκίδες του Σταδίου και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας
Οδός Εμπόρων

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν αυτό του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, λόγω των εργασιών συντήρησης των κερκίδων. Συνέπεια αυτού, ήταν από την αρχή του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE να παραχωρείται προς χρήση στην ομάδα μας, η ανατολική κερκίδα (φιλοξενουμένων), η νότια κερκίδα από τη δυτική πλευρά και των δημοσιογραφικών θεωρείων. 

Η αρμόδια Επιτροπή αποτελούμενη από την Περιφερειακή Διοίκηση Λακωνίας, την Αστυνομική Δ/νση Λακωνίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης, τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης και την ΕΠΣ Λακωνίας αποφάσισε σήμερα να δοθούν προς χρήση όλες οι κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, αφού οι εργασίες συντήρησης ολοκληρώθηκαν.

Ενημερώνονται λοιπόν οι φίλαθλοι της ομάδας μας ότι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι κερκίδες του Σταδίου και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας, στον αγώνα της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE με τον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκη Καρρά, τον Πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής κ. Άγγελο Κολλιάκο και τα μέλη της κυρίους Ντέρο, Σκρέκα, Πουλικόγιαννη και Ματζουράνη για την αμέριστη βοήθειά τους.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 15:00 οι φίλαθλοι της ΣΠΑΡΤΗΣ μας θα πρέπει να δώσουν δυναμικό «παρόν» στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη στον δύσκολο αγώνα μας απέναντι στον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Για νε λέμε όλοι ...

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ!!