Vekrakos
Spartorama | Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου - Ένωση Λέρνας, την Κυριακή 11/11 στις 3 το μεσημέρι

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου - Ένωση Λέρνας, την Κυριακή 11/11 στις 3 το μεσημέρι

Spartorama 09/11/2018 Εκτύπωση Αθλητισμός
Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου - Ένωση Λέρνας, την Κυριακή 11/11 στις 3 το μεσημέρι
Βαζάκας: Παράγοντες σαν τον Σκαφιδά κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο« »
Οδός Εμπόρων

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 15:00 η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου υποδέχεται την Ένωση Λέρνας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Δωδέκατος παίκτης της Ένωσης όλοι οι Λάκωνες φίλαθλοι τους οποίους καλούμε να μας ωθήσουν στη νίκη σε ένα σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αγώνα.

Εισιτήρια

Η τιμή του εισιτηρίου είναι δέκα (10) ευρώ. Πέντε (5) ευρώ κοστίζει το εισιτήριο για άνεργους (απαραίτητη η κάρτα ανεργίας) και τους φοιτητές (απαραίτητη η φοιτητική ταυτότητα). Το εκδοτήριο ανοίγει δύο ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι, στις 13:00.

 

Βαζάκας: Παράγοντες σαν τον Σκαφιδά κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του Προέδρου της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου συνεχίζεται με τις δηλώσεις ενός προπονητή που έχει φάει με τα κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα. Λίγες ημέρες μετά την βράβευσή του για την προσφορά του στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ασπροπύργου, Βαζάκας, εκθείασε τον Γεώργιο Σκαφιδά σημειώνοντας ότι παράγοντες σαν Πρόεδρο της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην άριστη φιλοξενία που είχε η αποστολή του Ασπροπύργου από τους διοικούντες της Ένωσης στα πλαίσια του αγώνα των δύο ομάδων στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

«Μας φιλοξένησαν άψογα και μάλιστα το βράδυ της εκεί παραμονής μας, μας προσέφερε και το δείπνο. Μια κίνηση εξαιρετική που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε φυσικά από εμάς. Άλλωστε βγάλαμε και σχετική ανακοίνωση ευχαριστίας για την φιλοξενία που μας επιφύλαξαν. Τέτοιοι παράγοντες, σαν τον πρόεδρο της Ένωσης Πελλάνας Καστορείου, κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους αξίζει μόνο συγχαρητήρια και πολλά μπράβο. Kάνει γενικά μία πολύ ωραία και μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα του χωριού και του εύχομαι ότι το καλύτερο, τόσο για αυτόν, όσο και για την ομάδα του, όπως φυσικά και στον Ηλία Αναστασάκο».



  



Οδός Εμπόρων