Vekrakos
Spartorama | Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων του κ. Χρήστου Κατσαμπάνη, στο Διοικητήριο

Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων του κ. Χρήστου Κατσαμπάνη, στο Διοικητήριο

Spartorama 30/10/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων του κ. Χρήστου Κατσαμπάνη, στο Διοικητήριο
Θα διαρκέσει ως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018
Οδός Εμπόρων

Στις 26 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε η έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων του κ. Χρήστου Κατσαμπάνη, που φιλοξενείται στο Διοικητήριο της Π.Ε Λακωνίας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Θεόφιλος.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιπερειφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα καθώς και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης. 

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η παρουσίαση της έκθεσης Ιστορικών Κειμηλίων στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας. Μικροί & μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά σπάνια εκθέματα. 

Ο συλλέκτης Χρήστος Κατσαμπάνης ενημερώνει τους μαθητές των σχολείων που προσέρχονται στην έκθεση και απαντά σε απορίες τους σχετικά με τα εκθέματα. 

Η κ. Τζανετέα συναντήθηκε με μαθητές των σχολείων στους οποίους εξέφρασε την ικανοποίηση της για την προσέλευση των μαθητών καθώς και το ενδιαφέρον τους για τα Ιστορικά Κειμήλια. 

Είναι τιμή για τη Σπάρτη να φιλοξενεί τόσο σημαντικά εκθέματα, και γι’ αυτό το λόγο η  Περιφέρεια Πελοποννήσου/ Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς των μαθητών κατά την επίσκεψη τους. 

Ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Κατσαμπάνη για την διάθεση του να εκθέσει την προσωπική του συλλογή στη Σπάρτη. Είμαστε δίπλα του στην προσπάθεια του να διδάξει τον πολιτισμό του τόπου μας στις νεότερες γενιές. 

Ενημερώνουμε το κοινό ότι οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

9:00 έως 14:00 & 18:00 έως 22:00 και θα διαρκέσει ως τις 2 Νοεμβρίου 2018.







  



Οδός Εμπόρων