Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/12564/

Spartorama - Print | Μεγάλη νίκη της Α.Ε Πελλάνας Καστορείου επί του Α.Ο. Υπάτου

Μεγάλη νίκη της Α.Ε Πελλάνας Καστορείου επί του Α.Ο. Υπάτου

Μεγάλη νίκη της Α.Ε Πελλάνας Καστορείου επί του Α.Ο. Υπάτου
Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλου με 7 βαθμούς
Οδός Εμπόρων

Την Κυριακή 14/10 η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου πέτυχε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Α.Ο. Υπάτου με σκορ 1-0. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Σχηματαρίου και σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Σεκούμπα Ντιατά στο 59? λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την Ένωση που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλου με 7 βαθμούς.

Στο νικηφόρο αυτό ντέρμπι για την Ένωση αγωνίστηκαν οι:

Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Καλογερής, Παναγιωτίδης, Λαμπρόπουλος, Εμέκα, Γιώργος Αναστασάκος, Μπιταξής (85΄ Ζαραφέτας), Κοντογιάννης (52΄ Λεωνίδας Ρασσιάς), Σικαλόπουλος (37΄ Στέφανος Ρασσιάς 90΄ (Γεωργαντάς), Ντιατά.

 

Δήλωση Αναστασάκου

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Ηλίας Αναστασάκος υπογράμμισε ε τα εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Υπάτου για την φιλοξενία. Εύχομαι τα όνειρα που έχουν, γιατί είναι μια ομάδα που θέλει να καθιερωθεί στο χώρο.

Για το παιχνίδι, θεωρώ ότι για εμάς είναι μια σημαντική, εξαιτίας της αξίας του αντιπάλου. Είναι ένα παιχνίδι που τελείωσε και βλέπουμε το επόμενο βήμα. Και εμείς θέλουμε να καθιερωθούμε στο χώρο της Γ’ Εθνικής και παιχνίδι με το παιχνίδι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου το ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. 


Ευχαριστήριο στον Α.Ο. Υπάτου

Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου ευχαριστεί την διοίκηση και τους ανθρώπους του Α.Ο. Υπάτου για την άριστη φιλοξενία στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ’ ΕΘνικής

Υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

ΠΗΓΗ φωτογραφίας: Βοιωτία Sports