Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/12508/

Spartorama - Print | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Νέος προπονητής ο Αντρέι Τσερνίσοφ

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Νέος προπονητής ο Αντρέι Τσερνίσοφ

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Νέος προπονητής ο Αντρέι Τσερνίσοφ
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και μιλάει πέντε γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά, σέρβικα, κροάτικα και ρώσικα
Οδός Εμπόρων

Από την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ανακοινώνεται ότι καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο πασίγνωστος ρώσος, προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής Αντρέι Τσερνίσοφ (Andrey Chernyshov).

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ γεννήθηκε στη Μόσχα το 1968 και είναι γνωστός στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη συμμετοχή του στον ΠΑΟΚ ως σέντερ μπακ, το 1996-1997. Αγωνίστηκε επίσης σε ομάδες της Ρωσίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας.

Είναι κάτοχος διπλώματος  UEFA PRO και μιλάει πέντε γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά, σέρβικα, κροάτικα και ρώσικα.

Ως προπονητής ξεκίνησε το 2002 στην Εθνική Ελπίδων της Ρωσίας και ακολούθως εργάστηκε ως βοηθός στην Εθνικής της Ρωσίας. Ήταν προπονητής και τεχνικός διευθυντής στην Σπαρτάκ Μόσχας και στην Τορπέντο Μόσχας. Επίσης έχει εργαστεί σε, Δυναμό Τυφλίδας, Βιτέμπσκ, Δυναμό Μπριάνσκ,  Ακζαγίκ Καζακστάν, Αλ Φαχαχεέλ και στη σερβική Σπαρτάκ Σουμπρόντιτσα. Η Σπάρτακ Σουμπότιτσα ήταν η τελευταία του ομάδα, την οποία έσωσε στην Α΄ Κατηγορία και για το λόγο αυτό, επιλέχθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας.

Ευχαριστούμε τους κυρίους Νίκο Μυλιόρδο και Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για τη συνεισφορά τους στη συνεργασία μας με τον κύριο Τσερνίσοφ.

Τον υποδεχόμαστε θερμά στην ομάδα μας και στην πόλη της Σπάρτης και του ευχόμαστε ολόψυχα  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!