Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ήττα στο Άργος με 4 - 2, παρουσία Γράφα

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ήττα στο Άργος με 4 - 2, παρουσία Γράφα - video

Πηγή 23/09/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ήττα στο Άργος με 4 - 2, παρουσία Γράφα
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διαιτητή Νίκου Ντοσίδη
Οδός Εμπόρων

Τη φιλική ήττα με 4-2 γνώρισε η Σπάρτη στο Άργος, από τον Παναργειακό, παρουσιάζοντας καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος οι «λύκοι» μια εβδομάδα πριν από τη σέντρα της Γ’ Εθνικής, ήταν καταιγιστικοί, αλλά στη συνέχεια οι Λάκωνες ανέβασαν στροφές.

Στο ΔΑΚ Άργους βρέθηκε και ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι και αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της Σπάρτης. 

Ο Παναργειακός ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ από σέντρα του Παπασπύρου, ο Μπριλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 10’ ο Συρεγγέλας έβγαλε μπαλιά στα δεξιά στον επερχόμενο Παναγιώτου, ο οποίος πέτυχε το 2-0. Στο 28’ ο Μπουντόπουλος βρήκε τον Παναγιώτου, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλασάροντας για το 3-0. Στο 31’ η Σπάρτη κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Κυριακόπουλου στον Ντος Ρέις, με τον Βλαχομήτρο να ευστοχεί για το 3-1. Στο 43’ όμως ο Καδάς έκανε τη μπαλιά, ο Μπουντόπουλος πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα τον Πάντο για το 4-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ η Σπάρτη επιχείρησε να ισορροπήσει. Στο 65’ κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Βλαχομήτρο να ευστοχεί και πάλι από την άσπρη βούλα, μειώνοντας σε 4-2. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν σημειώθηκαν άλλες μεγάλες φάσεις, με το 4-2 να είναι το τελικό σκορ. 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Καρούτης, Παπασπύρος, Καδάς, Μπουντόπουλος, Παναγιώτου, Συρεγγέλας, Μπριλάκης, Ροκάι

Έπαιξαν και οι Μαρίνης, Κρολ, Παλιγγίνης, Μπακατσέλος, Φασουλής, Μουσταφά 

ΣΠΑΡΤΗ (Νίκος Μηλιώτης): Πάντος, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κολτσίδας, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Ντος Ρέις, Βλαχομήτρος, Χαντζάρας.

Έπαιξαν και οι Καλούσης, Κοζάκης, Φραγκούλης, Νεμάνιε, Τιεντσέ, Σταματόπουλος, Ζαχαρουδιάκης, Μαντζίρης, Αρώνης, Καινούργιος, Νάτσης.

footballleaguenews.gr


Οδός Εμπόρων