Vekrakos
Spartorama | Μήνυμα Δημάρχου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Spartorama 29/08/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Λακωνία
Μήνυμα Δημάρχου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων
«Εύχομαι τα εφόδια, που πήρατε από τις οικογένειές σας σε συνδυασμό με τις σπουδές, που ξεκινάτε να αποτελέσουν εφαλτήριο για το νέο αγώνα που έχετε μπροστά σας»
Οδός Εμπόρων

Αγαπητά μου παιδιά, 

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την ανταμοιβή των κόπων σας. 

Εύχομαι τα εφόδια, που πήρατε από τις οικογένειές σας σε συνδυασμό με τις σπουδές, που ξεκινάτε να αποτελέσουν εφαλτήριο για το νέο αγώνα που έχετε μπροστά σας, για την πραγματοποίηση των προσωπικών σας στόχων και τη δημιουργία των καλύτερων δυνατών προοπτικών για το μέλλον σας. 

Συγχαρητήρια, όμως αξίζουν και σε όλους εσάς, που προσπαθήσατε αλλά δεν είχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας και είμαι σίγουρος ότι, θα τις αξιοποιήσετε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από την αισιοδοξία, την αγωνιστικότητα και τη δημιουργική διάθεση των νέων μας από όποια θέση και αν βρίσκονται. 

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω πολλά συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη συμπαράσταση και συμβολή τους στη μεγάλη μάχη, που δώσατε. 

Τέλος, θέλω να καλωσορίσω στη φιλόξενη πόλη μας τους φοιτητές, που επέλεξαν να φοιτήσουν στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και στο  Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθώς και στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ. Ε. του ΤΕΙ Πελοποννήσου και να τους ευχηθώ καλή διαμονή και να έχουν μία όμορφη φοιτητική ζωή. 

Καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!

 

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Σπάρτης
Ευάγγελος Βαλιώτης


Οδός Εμπόρων