Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/11230/

Spartorama - Print | Αλλαγές στο Δ.Σ. της γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου «Καρυάτιδες»

Αλλαγές στο Δ.Σ. της γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου «Καρυάτιδες»

Αλλαγές στο Δ.Σ. της γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου «Καρυάτιδες»
Ανακοινώθηκε και το νέο Τεχνικό Επιτελείο
Οδός Εμπόρων

Γνωστοποίηση Αλλαγής Δ.Σ. ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ και Ανακοίνωση Τεχνικού Επιτελείου:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έπειτα από μια επιτυχημένη διετή θητεία του Δ.Σ, νέο αίμα εισήλθε στα Διοικητικά Δρώμενα της Ομάδας προσθέτοντας νέα μέλη με όρεξη και φιλοδοξίες για νέες επιτυχίες.

Πιο αναλυτικά τη θέση του Προέδρου της ομάδας ανέλαβε η κ. Καλλιρρόη Λαμπή - Σκαφιδά, Α΄ Αντιπροέδρου ο κ. Παναγιώτης Νικόλαρος, Β΄ Αντιπροέδρου ο κ. Παναγιώτης Κουτσοβασίλης, Γενικού Γραμματέα ο κ. Νικόλαος Γομάτος, Ταμία ο κ. Χαρίλαος Νικόλαρος, Γενικού Αρχηγού ο κ. Ευστράτιος Λιναρδάκης, Ειδικού Γραμματέα ο κ. Γρηγόρης Ηλίας και Μέλη ο κ. Πολυζώης Καββούρης, ο κ. Αντωνίου Θεοφάνης, η κ. Σταθούλα Χαραλαμπάκου και ο κ. Κοζάκης Ιωάννης. 

Η κ. Καλλιρρόη Λαμπή – Σκαφιδά γεννηθείς στο Καστόρειον Λακωνίας είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Καλαμάτας, παντρεμένη με τον Γεωργιο Σκαφιδά Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Πελλάνας Καστορείου. Σαν λάτρης του αθλητισμού από πολύ μικρή ηλικία και αναγνωρίζοντας την επιτυχημένη πορεία της ομάδας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (έτος ιδρύσεως 2014) ανέλαβε με ευχαρίστηση τα ηνία της ομάδας θέλοντας και αυτή να συμβάλλει στην καλύτερη πορεία του σωματείου. 

Το Τεχνικό Επιτελείο της Ομάδας απαρτίζεται από τους

Τη θέση του προπονητή ανέλαβε ο κ. Χρήστος Ηλιόπουλος, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B και απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. 

Τη θέση του γυμναστή ανέλαβε ο κ. Στέφανος Ρασσιάς, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. 

Στη θέση του φυσιοθεραπευτή παρέμεινε για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά ο κ. Χάρης Βελδέκης».