Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/10116/

Spartorama - Print | Μισή ντουζίνα μεταγραφών ανακοίνωσε η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Μισή ντουζίνα μεταγραφών ανακοίνωσε η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Μισή ντουζίνα μεταγραφών ανακοίνωσε η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Οι Παυλής, Ασπρογιάννης, Καρβουνίδης, Πάντος, Χουζούρης και Σαραντόπουλος ανακοινώθηκαν από τη Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Η Σπάρτη επισημοποίησε τη Δευτέρα (23/07) έξι ακόμα προσθήκες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει τις προηγούμενες ημέρες με την ομάδα της Λακωνίας. Πρόκειται για τους Βασίλη Καρβουνίδη, Θανάση Πάντο, Τάσο Χουζούρη και Θανάση Σαραντόπουλο. Εκτός των προαναφερθέντων οι κυανέρυθροι έκαναν γνωστό ότι ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Μάριου Παυλή από τον Ατρόμητο, ενώ εντάχθηκε στο ρόστερ και ο Αλέξης Ασπρογιάννης από την Κ20 της ΑΕΚ. 

Οι ανακοινώσεις: 

«Ο Αλέξης Ασπρογιάννης συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα μας, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Ήταν αρχηγός στην κιτρινόμαυρη ομάδα Κ20 και τώρα συνεχίζει στη Football League. Είναι 20 ετών και πήγε στην «Ένωση» την περίοδο 2014-15 από τις Ελπίδες Αγρινίου.

Σε δήλωσή του ανέφερε ότι: «Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής και της καρδιάς μου και ήμουν τυχερός, που βρέθηκα στην οικογένειά της. Τους ευχαριστώ όλους. Και μακάρι κάποτε να επιστρέψω και ν’ αγωνιστώ στην «Άγια Σοφιά». Να ευχαριστήσω ακόμη τους ανθρώπους στην Σπάρτη, και τον τεχνικό διευθυντή Θανάση Σταματόπουλο, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

 

«Ο 20χρονος Μάριος Παυλής από τον Ατρόμητο, ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας μας. Ο ταλαντούχος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. 

Ο Μάριος Παυλής από 10 μέχρι 15 ετών ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού με εξαιρετικές παρουσίες στα «ερυθρόλευκα» τμήματα υποδομής. Το γεγονός ότι η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πριν πέντε χρόνια τον φιλοξένησε επί γερμανικού εδάφους για περίπου τέσσερις μήνες και τον ήθελε στις Ακαδημίες της λέει πολλά. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έδειξε διατεθειμένος να τον αφήσει έτσι απλά να φύγει από το Ρέντη. Από το τότε σίριαλ επωφελήθηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος άρπαξε τον Μάριο Παυλή σε ηλικία 16,5 ετών».

 

«Ο Βασίλης Καρβουνίδης, ο οποίος πέρσι ήταν στον Αχαρναϊκό (τρεις συμμετοχές) και στην Καλλιθέα (δυο συμμετοχές), εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο Καρβουνίδης είναι μέσος και έχει γεννηθεί το 1997. Έχει αγωνιστεί σε Κηφισιά και Τριγλία Ραφήνας στη Γ΄ Εθνική και στους μικρούς της ΑΕΚ. Έχει 5 συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα κάτω των 17. 

Ο Θανάσης Πάντος που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας μας. Είναι 19 ετών και έχει αγωνιστεί με την ομάδα Κ 20 της ΑΕΚ. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό ενώ έχει παίξει και στους μικρούς της ΑΕΚ.

 

Η ομάδα μας καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Τάσο Χουζούρη, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Ο Χουζούρης είναι 21 ετών και έπαιζε στον Καμπανιακό και τον Ασπρόπυργο.

 

Έναν ακόμη Λάκωνα ενέταξε η ομάδα μας στο δυναμικό της. Πρόκειται για τον 20χρονο Θανάση Σαραντόπουλο, ο οποίος ήταν στην ομάδα μας και την περίοδο 2014-2015. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιζε στον Αστέρα Βλαχιώτη.

 

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθούν και άλλοι Λάκωνες ποδοσφαιριστές».