Vekrakos
Spartorama | Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ χαιρετίζει την επανεκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην θέση του προέδρου της διοργανώτριας

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ χαιρετίζει την επανεκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην θέση του προέδρου της διοργανώτριας

Spartorama 08/07/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ χαιρετίζει την επανεκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην θέση του προέδρου της διοργανώτριας
Ο Δημήτρης Νικόλαρος, Δημήτρης Βουδούρης και ο Θανάσης Σταματόπουλος ήταν στα γραφεία της Θεμιστοκλέους
Οδός Εμπόρων

Η διοίκηση της Σπάρτης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επανεκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην θέση του προέδρου της διοργανώτριας. 

Τριπλή εκπροσώπηση είχε η Σπάρτη στο διοικητικό συμβούλιο της Football League και οι Δημήτρης Νικόλαρος, Δημήτρης Βουδούρης και ο Θανάσης Σταματόπουλος ήταν στα γραφεία της Θεμιστοκλέους. Μετά την επανεκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην θέση του προέδρου υπήρξε ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας της Λακωνίας, η οποία είχε και ενωτικές προεκτάσεις. 

«Η ΠΑΕ Σπάρτη εύχεται καλή θητεία στα μέλη του νέου προεδρείου της Football. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος από τη θέση του προέδρου και οι δύο αντιπρόεδροι, Κώστας Μπακαλάρος και Παναγιώτης Γιαννόπουλος χρειάζονται δύναμη και στήριξη από όλους για να βελτιωθούν οι συνθήκες στο πρωτάθλημα μας. Ενωμένοι για το καλύτερο πρέπει να προχωρήσουμε τώρα επειδή δεν περισσεύει κανείς σε αυτή τη δύσκολη εποχή για το ποδόσφαιρο και την δεύτερη κατηγορία. Προέχει τώρα είναι η συνένωση όλων των δυνάμεων που έχει ο καθένας για μια ακόμη καλύτερη Football League».


Οδός Εμπόρων