Vekrakos
Spartorama | Επιτυχημένο το 20ο Φιλανθρωπικό τσάι της Ενορίας Κοκκινόραχης

Επιτυχημένο το 20ο Φιλανθρωπικό τσάι της Ενορίας Κοκκινόραχης

Πηγή 07/07/2018 Εκτύπωση Εκκλησία Κοινωνία
Επιτυχημένο το 20ο Φιλανθρωπικό τσάι της Ενορίας Κοκκινόραχης
Η Ενοριακή Χορωδία της Κοκκινόρραχης και μέλη της Ενοριακής Χορωδίας Τσεραμιού ταξίδεψαν μουσικά το κοινό
Οδός Εμπόρων

Το εικοστό κατά σειρά Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης πραγματοποίησε η Ενορία Κοκκινoρράχης το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018 στο προαύλιο του βυζαντινού Ι.Ν Αγίου Νικολάου. Πλήθος κόσμου, μέσα σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ενορίας, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η Ενοριακή Χορωδία της Κοκκινόρραχης ταξίδεψε μουσικά το κοινό με όμορφα ποιοτικά τραγούδια. Υπεύθυνες ήταν οι κυρίες Χαρούλα Βελισσάρη – Βαδάκογλου, Τριάδα Παλαιοκώστα και Χαρούλα Παπαδοπούλου. Η κ. Χαρούλα Βελισσάρη – Βαδάκογλου απευθυνόμενη στο κοινό αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της χορωδίας και ειδικότερα στην πρώτη ηχογράφηση CD που πραγματοποίησε η χορωδία φέτος και το οποίο διανεμήθηκε δωρεάν σε όλο το κοινό.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Κοκκινόρραχης, που με την καθοδήγηση της κατηχήτριας τους κ. Δέσποινας Παπαδοπούλου Κουκούτση παρουσίασαν ένα δρώμενο, με θέμα την ευλογημένη ελιά.

Στη συνέχεια τα μέλη της Ενοριακής Χορωδίας Τσεραμιού, υπό την διεύθυνση της κας Χρυσάνθης Μάνδρου Φιλιππάκου, διασκέδασαν το κοινό μουσικά και απέδειξαν ότι η ενορία Τσεραμιού, παρ’ ότι μικρή ενορία, υπό την καθοδήγηση του εφημερίου τους π. Παναγιώτη Λάτση έχουν καταφέρει πάρα πολλά σε όλους τους τομείς της ποιμαντικής διακονίας. Ο π. Παναγιώτης στο τέλος τόνισε την άριστη συνεργασία των δύο ενοριών που είναι πολύ ευεργετική σε όλους.

Κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος και οι δύο χορωδίες εισέπραξαν δικαίως το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το μέλος του Φιλοπτώχου Ταμείου Κοκκινορράχης κ. Νικολέτα Ηλιάδη, ενώ την διακόσμηση του χώρου είχαν επιμεληθεί οι κυρίες Ειρήνη Χούπη – Γιαννακάκη, Δέσποινα Κουκούτση – Παπαδοπούλου και Νίνα Κολοβού.

Ο εφημέριος της Ενορίας π. Συμεών Παπαγεωργίου συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου, απηύθυνε καρδιακά λόγια αγάπης. Στον επίλογο της ομιλίας του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό τσάι, καθώς και τις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου και της Ενορίας για την οργάνωση της εκδήλωσης. Με την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένων και εφημέριος Κλαδά Πρωτ. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, και ο εφημέριος Αγίου Νικολάου Σπάρτης π. Κωνσταντίνος Ορφανάκος κλήθηκαν να δώσουν αναμνηστικά δώρα στα μέλη των χορωδιών.

Το Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι ιερείς: π. Σεραφείμ Κοσμάς εφημέριος Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, π. Ηλίας Βουρβουριώτης εφημέριος Καραβά, π. Παναγιώτης Κώτσος εφημέριος Θεολόγου. Επίσης παραβρέθηκαν η π. βουλευτής κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σπάρτης κ. Παναγιώτα Ανδρακάκου, ο Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου κ. Παναγιώτης Τρακάκης, ο Πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Λακωνίας κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας, η Πρόεδρος του Δ.Σ του Γηροκομείου Σπάρτης κ. Μαρία Χανιά, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκινόραχης κ. Αναστάσιος Χούπης και ο τέως Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως Λακωνίας κ. Γεώργιος Παλούμπας.

immspartis.gr









   



Οδός Εμπόρων