Vekrakos
Spartorama | «Τα οφέλη των μαχητικών αθλημάτων και οι μέθοδοι προπόνησης του αθλήματος Ju-Jitsu (Ζίου Ζίτσου) για άτομα με αναπηρίες»

«Τα οφέλη των μαχητικών αθλημάτων και οι μέθοδοι προπόνησης του αθλήματος Ju-Jitsu (Ζίου Ζίτσου) για άτομα με αναπηρίες»

Spartorama 21/05/2018 Εκτύπωση Αθλητισμός Εκδηλώσεις Κοινωνία
«Τα οφέλη των μαχητικών αθλημάτων και οι μέθοδοι προπόνησης του αθλήματος Ju-Jitsu (Ζίου Ζίτσου) για άτομα με αναπηρίες»
Επισκέπτης ομιλητής: κα Παπαχριστοφόρου Χριστίνα, Προπονήτρια Γ.Γ.Α. Γ’ Κατηγορίας και Διεθνής διαιτητής βαθμίδας Continental B
Οδός Εμπόρων

Στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού  Προγράμματος την Παρασκευή 25/5/2018  και ώρα  18.00 - 22.00, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Λεωφ. Ε. & Σ. Βαλιώτη και Πλαταιών, Σπάρτη), καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο  να παρακολουθήσει την εκπαιδευτική διάλεξη με θέμα: 

Τα οφέλη των μαχητικών αθλημάτων και οι μέθοδοι προπόνησης του αθλήματος Ju-Jitsu (Ζίου Ζίτσου) για άτομα με αναπηρίες

Επισκέπτης  ομιλητής: κ.  Παπαχριστοφόρου Χριστίνα, Προπονήτρια Γ.Γ.Α. Γ’ Κατηγορίας & Διεθνής διαιτητής βαθμίδας Continental B, B.Sc. In Biology, M.Sc. in Sport Managment. 

Με την ευγενική χορηγία  της  Ομοσπονδίας «Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Ju-Jitsu (Ζίου Ζίτσου) (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ)», του Πρόεδρου της κ. Πουλικίδη Αναστασίου,  και του υπεύθυνου του τμήματος ατόμων με αναπηρίες (Α.με.Α),  κ. Ζαντιώτη  Γεωργίου.


Οδός Εμπόρων