Vekrakos
Spartorama | Παρουσίαση Σχολικών Δραστηριοτήτων Σχολικών Μονάδων Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας

Παρουσίαση Σχολικών Δραστηριοτήτων Σχολικών Μονάδων Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας

Spartorama 21/05/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Λακωνία Παιδεία
Παρουσίαση Σχολικών Δραστηριοτήτων Σχολικών Μονάδων Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας
Για το Σχολικό Έτος 2017-2018
Οδός Εμπόρων

«Όραμα & Δημιουργία … made in School v. 2».

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018, ώρα 18:30

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου Μονεμβασίας

 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, μέσω του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει, σε συνέχεια της αντίστοιχης εκδήλωσης που έγινε στη Σπάρτη, εκδήλωση παρουσίασης και προβολής προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων τα οποία υλοποιήθηκαν σε σχολικές μονάδες των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας κατά το σχολικό έτος 2017-2018, με τίτλο: «Όραμα & Δημιουργία … made in School v. 2».

Η εκδήλωση, που γίνεται σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Μονεμβασίας, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα, τη Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30, στη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου Μονεμβασίας. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας να παρουσιάσουν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, να γίνει ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, καθώς και διάχυση καλών πρακτικών.       

Υπενθυμίζεται ότι τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων υλοποιούνται εκτός σχολικού ωραρίου και περιλαμβάνουν προγράμματα αγωγής υγείας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, πολιτιστικών θεμάτων και αγωγής σταδιοδρομίας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες, καθώς και σε όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν και να τιμήσουν έτσι τους/τις μαθητές/τριες των σχολείων των δύο αυτών Δήμων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρουσίασης θα ακολουθήσει υπαίθρια μουσική γιορτή για τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δ.Ε. Μονεμβασίας υπό τη διεύθυνση του κ. Γ. Καλογεράκου και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ΓΕΛ Μονεμβασίας και με το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ


Οδός Εμπόρων