Vekrakos
Spartorama | Δόξα Δράμας - Σπάρτη, 7 - 0

Δόξα Δράμας - Σπάρτη, 7 - 0

Πηγή 20/05/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Δόξα Δράμας - Σπάρτη, 7 - 0
Η Δόξα διέλυσε τη Σπάρτη στη Δράμα σε ματς μονόλογο των «μαυραετών»
Οδός Εμπόρων

Με πρωταγωνιστή τον Κουσκουνά, η Δόξα Δράμας συνέτριψε τη Σπάρτη. Ο επιθετικός της Δόξας έβαλε πέντε γκολ στο εντυπωσιακό 7-0 επί της Σπάρτης!

Οσο για την εξέλιξη του ματς; Δεν χωρά σε κριτική.

Οι Γουνδουλάκης και Μπαϊκαρά μοίρασαν την μπάλα στον Κουσκουνά και ο πρώτος σκόρερ της Δόξας Δράμας βρήκε δίχτυα ισάριθμες φορές. Οι «μαυραετοί» σε διάστημα δύο λεπτών προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 (30’, 31’).

Στο 40’ ήρθε το 3-0, πάλι από τον Κουσκουνά, που έκανε χατ-τρικ σε 10 λεπτά! 

Η συνεργασία Γουνδουλάκη-Στεφάνοβιτς είχε ως αποδέκτη τον επιθετικό της Δόξας, τον πρώτο της σκόρερ, έτσι έγινε το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα δεν έδειξε έλεος. Εφτασε στο 4-0 με γκολ πάλι του Κουσκουνά και ύστερα από συνεργασία των Βιτλή και Μπαϊκαρά (58’).

Ακολούθησε το γκολ του Αρναρέλλη (81’), αλλά και το τέρμα του Κουσκουνά (83’) για να ανέβει κι άλλο δείκτης του σκορ. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Βαλλιάνος, που κι αυτός έβαλε το όνομα του στους σκόρερ (88’) με εντυπωσιακό γκολ. 


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Βασιλακάκης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (55’ Παπαζούδης), Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά (67’ Λίτσκας), Κάσες (11’ λ.τ. Αρναρέλλης).

ΣΠΑΡΤΗ (Οικονόμου, Αποστολάκος): Τρακάκης (77’ Μπακοδήμος), Σάββα, Τσιόφου, Γραικός, Βοσνακίδης (60’ Μπέζας), Κολτσίδας, Μουζακίτης, Κωστάκης, Καζβιρόπουλος, Ρούμπος, Δοδοντσάκης.


Παρά την ήττα και μία αγωνιστική πριν από το τέλος η ομάδα ακόμη βρίσκεται πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού.

34η αγωνιστική - 27/5/2018 

  • ΟΦΗ - Σπάρτη
  • Αιγινιακός - Παναχαΐκή
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Άρης
  • Τρίκαλα - Εργοτέλης

Στο δεύτερο στάδιο επιτήρησης η Σπάρτη δεν κατέθεσε καν φάκελο. Έτσι θα αφαιρεθούν και άλλοι τρεις βαθμοί από τη Σπάρτη. Φυσικά αναμένεται και η απόφαση για τις ομάδες που κατέθεσαν φάκελο και ειδικά για τον Αιγινιακό.

Η βαθμολογία μετά την 33η αγωνιστική μετά την αφαίρεση 3 βαθμών απο επτά ομάδες

  


Οδός Εμπόρων