Vekrakos
Spartorama | Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα «Υακίνθεια 2018», στο «Σπαντίδου Αμφιθέτρο» στο Γεωργίτσι

Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα «Υακίνθεια 2018», στο «Σπαντίδου Αμφιθέτρο» στο Γεωργίτσι

Spartorama 18/05/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα «Υακίνθεια 2018», στο «Σπαντίδου Αμφιθέτρο» στο Γεωργίτσι
Απόστολος Πιερρής, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Μπάμπης Πλαϊτάκης και Λουδοβίκος των Ανωγείων είναι μερικές από τις προσωπικότητες που θα συμμετάσχουν
Οδός Εμπόρων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Φέτος το καλοκαίρι στο «ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη χρονιά τα ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2018, οι οποίες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα χωριστούν σε τρία μέρη:

  1. Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. όπου ο Φιλόσοφος κ. Απόστολος Πιερρής, Δ/ντης του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών Πάτρας, θα αναπτύξει το θέμα: «Λυκούργος, Αλκμάν και Κλεομένης. Η αρχή, η Ακμή και ο Αγώνας Ανανέωσης στην Παρακμή της Σπάρτης». Και τέλος η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης. 
  2. Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το Θεατρικό Έργο με τίτλο: «Πρόβα με τον Αριστοτέλη», με τον τέως Πρύτανη και Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, Συγγραφέας, Πανεπιστημιακός και Πολιτικός Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών 
  3. Σάββατο 18 Αυγούστου και ώρα 7:00 μ.μ. όπου θα ομιλήσει ο Συγγραφέας – Σκηνοθέτης κ. Μπάμπης Πλαϊτάκης, για τον Αλκιβιάδη της Σπάρτης. Και τέλος η αυλαία των φετινών ΥΑΚΙΝΘΕΙΩΝ θα πέσει με την συναυλία του ένα και μοναδικού, του ίδιου του αναβιωτή των σύγχρονων ΥΑΚΙΝΘΕΙΩΝ στα Ανώγεια της Κρήτης, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων. Με τετραμελή του ορχήστρα και δύο τραγουδίστριες, τις αδελφές Βουγιουκλή.






  


Οδός Εμπόρων