Vekrakos
Spartorama | Ο Καραβάς γιορτάζει και τιμά τους Πολιούχους του

Ο Καραβάς γιορτάζει και τιμά τους Πολιούχους του

Spartorama 18/05/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Εκκλησία
Ο Καραβάς γιορτάζει και τιμά τους Πολιούχους του
Το βράδυ της 20ης Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Πανηγύρι του Καραβά, το καθιερωμένο παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική
Οδός Εμπόρων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Καραβά και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Πολιούχων του χωριού,  Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 19:15 θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας των Αγίων στους δρόμους του χωριού πέριξ του ναού.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί το Πανηγύρι του Καραβά, το καθιερωμένο παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά στον προαύλιο χώρο του ναού.

Ανήμερα της εορτής, Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, και ώρα 07.30 π.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς και τους συγχωριανούς μας. Σας περιμένουμε...

 


Οδός Εμπόρων