Vekrakos
Spartorama | Ανάδειξη της αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα σε επίτιμο μέλος του Ινστιτούτου «Όμοιοι της Μάνης»

Ανάδειξη της αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα σε επίτιμο μέλος του Ινστιτούτου «Όμοιοι της Μάνης»

Spartorama 12/05/2018 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Ανάδειξη της αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα σε επίτιμο μέλος του Ινστιτούτου «Όμοιοι της Μάνης»
Παρέθεσαν επίσημο δείπνο στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος
Οδός Εμπόρων

O Πρόεδρος των “Ομοίων της Μάνης” καθηγητής Μιχάλης Κουτσιλιέρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρέθεσαν επίσημο δείπνο την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 και ώρα 20.30 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος επ’ ευκαιρίας της ανάδειξης της αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας κας. Αδαμαντίας Τζανετέα σε επίτιμο μέλος του Ινστιτούτου. 

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου αποφάσισε την επιβράβευση του δυναμικού και ουσιαστικού έργου της στη Λακωνία και ιδιαίτερα στη Μάνη αλλά και την ανέφελο και σεμνή παρουσία της κας. Τζανετέα. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι των Ομοίων της Μάνης. Μεταξύ αυτών ο Γεν. Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Στρατηγός της Αστυνομίας, εν αποστρατεία κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, οι Βουλευτές Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης και κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης, o Ακαδημαϊκός κ. Δημήτρης Θάνος, ο αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Στέλιος Γαϊτάναρος και πλήθος Καθηγητών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε ένθερμο και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα αφού η Μάνη ενώνει όσους την αγαπούν.









  



Οδός Εμπόρων