Vekrakos
Spartorama | 20 και 21 Μαΐου: Πανηγύρι στον Καραβά

20 και 21 Μαΐου: Πανηγύρι στον Καραβά

Spartorama 08/05/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
20 και 21 Μαΐου: Πανηγύρι στον Καραβά
Το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 -αμέσως μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης- θα πραγματοποιηθεί το Πανηγύρι του Καραβά
Οδός Εμπόρων

20 και 21 Μαΐου πανηγυρίζει ο Καραβάς Σπάρτης με θρησκευτικές εκδηλώσεις και μεγάλο λαϊκό γλέντι. Όπως ορίζει η παράδοση του χωριού θα πραγματοποιηθεί διήμερος εορτασμός των Πολιούχων του οικισμού Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης. 

Το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 -αμέσως μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης- θα πραγματοποιηθεί το Πανηγύρι του Καραβά, το καθιερωμένο παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά στον προαύλιο χώρο του ναού.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχουν αναλάβει οι Ηλίας Καππάκος (κιθάρα-τραγούδι), Αγγελική Σπηλιάκου (τραγούδι), Γιώργος Ζήτσας (μπουζούκι), Σπύρος Καππάκος (ακορντεόν), Βασίλης Βήλος (κλαρίνο), Δημήτρης Καραχάλιος (δημοτικό τραγούδι) και Χρήστος Λυκουρέντζος (κρουστά). 

Το πλήρες πρόγραμμα του διήμερου εορτασμού των Πολιούχων του Καραβά θα ανακοινωθεί εντός του Μαΐου, θα δημοσιοποιηθεί στα ΜΜΕ του νομού και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα e-karavas.gr. 

Μέχρι τότε σημειώστε στην ατζέντα σας τις ημερομηνίες 20 και 21 Μαΐου και να θυμάστε πως σας περιμένουμε για να τιμήσουμε τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη και να διασκεδάσουμε παράλληλα στο πρώτο πανηγύρι της χρονιάς... 

Δείτε την σελίδα στο facebook για το φετινό πανηγύρι εδώ: https://www.facebook.com/events/245055389401492/



  



Οδός Εμπόρων