Vekrakos
Spartorama | Κόντρα Μπάρδη - Νικόλαρου, με το βλέμμα στην ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Κόντρα Μπάρδη - Νικόλαρου, με το βλέμμα στην ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Spartorama 07/04/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Κόντρα Μπάρδη - Νικόλαρου, με το βλέμμα στην ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Νικόλαρος: «Πριν 4 χρόνια, χρησιμοποιώντας το σύστημα του γνωστού Ιούδα καταφέρατε την σταύρωσή μου, για να έρθει η Ανάσταση, όχι της ομάδας, αλλά η δική σας και της παρέα σας»
Οδός Εμπόρων

Ο κ. Δημήτρης Νικόλαρος απέστειλε την ακόλουθη επιστολή απάντηση προς τον κ. Δημήτριο Μπάρδη αναφερόμενος σε επιστολή του δεύτερου που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ:

«ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ

Κ. Μπάρδη

Με την επιστολή σας που δημοσιεύσατε, απευθυνθήκατε σε έναν παράγοντα που για πολλά χρόνια έχει ματώσει οικονομικά για αυτό που όλοι μας αγαπάμε και δεν είναι άλλο από την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ.

Και το κυριότερο μιλάτε σε έναν άνθρωπο που προσπάθησε και έφερε στην πόλη μας έναν παγκοσμίως καταξιωμένο επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα, τον κ. Γιαννακόπουλο που μας έβγαλε από την μακροχρόνια ποδοσφαιρική αφάνεια.

Πριν 4 χρόνια, χρησιμοποιώντας το σύστημα του γνωστού Ιούδα καταφέρατε την σταύρωσή μου, για να έρθει η Ανάσταση, όχι της ομάδας, αλλά η δική σας και της παρέα σας. 

Παρ΄ όλα  αυτά, επειδή προείχε  το καλό της ομάδας έμεινα έξω και βοήθησα με όλους τους τρόπους, κάτι που εσείς προσωπικά το ξέρετε, χωρίς να συκοφαντώ, χωρίς να υπονομεύω, χωρίς να προτείνω σε χορηγούς να πάψουν να στηρίζουν την ομάδα, διότι κατά την άποψή μου, ομάδα δεν είναι ο Νικόλαρος, ο Μπάρδης, ο Βουζιώτης, αλλά η ιδέα που λέγετε ΣΠΑΡΤΗ.

Δυστυχώς τόσο εσείς όσο και παρέα σας καταφέρατε αυτόν τον μεγάλο παράγοντα να τον διώξετε!!

Σε μία ανακοίνωσή του, σαν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ, εσάς και την παρέα σας, σας έπιασαν τα οπαδικά σας αισθήματα με αποτέλεσμα να ξεχάσετε την ομάδα που υπηρετούσατε, δείχνοντας ασέβεια στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη!!

Μια ασέβεια που συνεχίζεται και με την τελευταία σας επιστολή, μιας και παρουσιάζεται τον ερχομό μου στην ΠΑΕ, εντελώς διαφορετικά από την ανακοίνωση του κ. Γιαννακόπουλου.

κ. Μπάρδη, επί έξι μήνες μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου, εσείς και η παρέα σας δεν μπορέσατε να διαχειριστείτε τα προβλήματα που υπήρχαν και μεγάλωναν μέρα με την ημέρα, με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι στα πρόθυρα διάλυσης.

Επ΄ ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι πριν από 3 ημέρες εξοφλήθηκε και ο τελευταίος  παίκτης που εσείς είχατε αφήσει από πέρυσι απλήρωτο. Μια προσπάθεια που θα είχε ολοκληρωθεί από τον Ιούνιο του 2017 με δικές μου ενέργειες, αν δεν με είχατε υπονομεύσει  - δείτε επεισόδια στα γραφεία της ομάδας -  με μοναδικό σκοπό την δική σας προβολή.

Το ίδιο κάνατε και όταν ανέλαβα την ΠΑΕ, δηλώνοντας παραίτηση από μέλος του ΔΣ, την στιγμή που ήσασταν ήδη εκλεγμένο μέλος της ΕΠΣ Λακωνίας!!

Επικαλείστε ένα video που αν δεν κάνω λάθος κάθεστε εκ των δεξιών μου συμφωνώντας απόλυτα σε αυτά που είχαμε προσυμφωνήσει!!

Ερχόμαστε στο τώρα και σας υπενθυμίζω ότι η πορεία της ομάδας κατά την 25η αγωνιστική  το έτος 2016-2017 και το έτος 2017 -2018 η διαφορά της βαθμολογίας είναι ένας πόντος.

Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία θέλω να σας αναφέρω, ότι κατάφερα όπως αναφέρω ποιο πάνω, να κλείσω τις οφειλές της προηγούμενης χρονιάς που ήταν ευθύνη, της δική σας απραξίας αλλά και της παρέα σας,  να έχω τακτοποιήσει όλες τις οφειλές μέχρι και τον 1ο του 2018 και όλα αυτά με την στήριξη του κόσμου και των επιχειρήσεων της πόλης που εσείς με την επιστολή σας προσπαθείτε ξανά να υπονομεύσετε, αλλά και με τους νέους επιχειρηματίες, που  εγώ βρήκα και στήριζαν την ομάδα.

Και λέω στήριζαν γιατί μετά την απαράδεκτη και χωρίς λόγο επιστολή σας, αλλά και το αρνητικό κλίμα που προσπαθείτε κάθε τόσο να δημιουργείται, είναι δεδομένο ότι διώξατε και αυτούς!!

Και οι συγκεκριμένοι έχουν βάλει αρκετά χρήματα και δεν είναι επιχειρηματίες αεριτζήδες σαν αυτούς που εσείς ο ίδιος κάποτε φέρατε και  εκθέσατε μια ολόκληρη πόλη,  όταν σε κεντρικό ξενοδοχείο παρουσιάσατε την μελλοντική σας  μνηστή υποσχόμενος, γήπεδα, ξενοδοχεία, ομάδα Α΄ Εθνικής, ταξίδια των ακαδημιών στο Πριγκιπάτο του Μονακό και άλλα πολλά. 

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ»


-------


Παραθέτουμε ασφαλώς και την επιστολή του Δημητρίου Μπάρδη για πλήρη ενημέρωση του αναγνώστη:


«Διαβάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ έμεινα έκπληκτος!!! 

Τον Μάιο του 2017 όταν και ανέλαβε την ομάδα από τον κύριο Γιαννακόπουλο δεν είχε πει ότι έχει βρει χρηματοδότες για την ομάδα; 

Που είναι τα σίγουρα χρήματα που έλεγε τότε;

Και όλα αυτά χωρίς να έχουν ενημερωθεί πρόσωπα της τότε διοίκηση από κανέναν πως η ομάδα θα καταλήξει στα χέρια του!!! 

Έρχεται λοιπόν αυτή η ανακοίνωση της 3ης Μαΐου, ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση της περυσινής αγωνιστικής περιόδου και παραδίδεται η ομάδα στον άνθρωπο αυτό που σήμερα τα έχει βάλει με όλους για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η ομάδα και δεν κοιτάζεται στον καθρέφτη!!!   

Φοβερό…. Θα,θα,θα,θα!!! 

Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια από τον πρόεδρο. Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω και ένα βίντεο παρακάτω της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 στη Δ/ εθνική.

Μια χρόνια που είχε αρχίσει με το όνειρο της ανόδου στη Γ/Εθνική. Deja vu!!! 

Δεν άλλαξε τίποτα και ας έχουν περάσει οκτώ χρόνια!  Με τα “θα”και τα “αν”δεν πας πουθενά. Πάντα τα ίδια. 

Και θα μου πείτε τώρα Γιατί δεν κάνατε κάτι εσείς που ήσασταν στην ομάδα πέρσι;  Ποιος σας είπε ότι δεν κάναμε; 

Μετά από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας μας ενημέρωσε οτι ο σημερινός πρόεδρος πίεζε αρκετό καιρό για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και λόγο του οτι αυτός τον έφερε στην Σπάρτη θεώρησε σωστό να την παράδοση σε εκείνον.

Γνωρίζοντας το τι επρόκειτο να γίνει με την ομάδα αποφάσισα να αποχωρήσω από αυτήν με ψηλά το κεφάλι και έχοντας την συνείδησή μου καθαρή, γιατί προσπαθήσαμε για το κάτι καλύτερο για αυτή αλλά δεν μας το επέτρεψαν!

Επειδή έχω υπηρετήσει αυτή την ομάδα για έξι χρόνια(2008-2011 και 2014-2017) δίνοντας απεριόριστο χρόνο και αρκετά χρήματα, θλίβομαι με την σημερινή της εικόνα. Δυστυχώς την παρούσα στιγμή δεν έχω τι δύναμη να βοηθήσω και ειδικά με αυτόν τον κύριο στο τιμόνι της ομάδας. Έχω εμπειρία συνύπαρξης τριών περίπου χρόνων!

Είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος και τα χρήματα πολλών Σπαρτιατών και Λακώνων των τελευταίων ετών, γιατι όλοι ήταν κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, απο το Α τοπικό έως την football league.

Και ολα αυτά για μια εμμονή ενός ατόμου να θελει να γίνει πρόεδρος ΠΑΕ με το «έτσι θέλω»!

Και τέλος να επισημάνω με αφορμή τα περί πληρωμών των προσφυγών, ότι τακτοποιούνται από τον κ.Γιαννακόπουλο και να μη μας λεει οτι τα τακτοποίησε αυτός!

Αυτά για τώρα… 

ΥΓ1. ‘Οταν φέρνεις ποδοσφαιριστές που έχουν μάνατζερ άνθρωπο που έλεγε ότι θα διαλυθεί η ομάδα της Σπάρτης αυτά παθαίνεις δυστυχώς και για αυτό είσαι αποκλειστικός υπεύθυνος της κατάστασης αυτής και όχι μόνο.

ΥΓ2. Ρεάλ μπορεί να μην ήμαστε, αλλά ήμαστε ΣΠΑΡΤΗ!!! 

Με εκτίμηση και σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο της μεγάλης Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ 

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο με υγεία, αγάπη και ειρήνη! 

Δημήτρης Μπάρδης»

-------


Οδός Εμπόρων