Vekrakos
Spartorama | Δήμος Ευρώτα: συντηρήθηκε και καθαρίστηκε το «Πάρκο των Αλωνίων» στις Κροκεές

Δήμος Ευρώτα: συντηρήθηκε και καθαρίστηκε το «Πάρκο των Αλωνίων» στις Κροκεές

Spartorama 26/03/2018 Εκτύπωση Λακωνία
Δήμος Ευρώτα: συντηρήθηκε και καθαρίστηκε το «Πάρκο των Αλωνίων» στις Κροκεές
Ας λειτουργήσουμε όλοι μαζί Δήμος και κοινωνία πολιτών προσθετικά και πολλαπλασιαστικά με κέρδος το μέλλον και την προοπτική του Τόπου μας
Οδός Εμπόρων

Η υπηρεσία πρασίνου πραγματοποίησε την συντήρηση και καθαρισμού του ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ στις Κροκεές και απομάκρυνε όλα τα άχρηστα υλικά....

Μία επισήμανση: Ο Εθελοντισμός είναι πράξη σπουδαία και αξία ανεκτίμητη. Είναι δύναμη προσφοράς στον τόπο και τους ανθρώπους.

Για την επιτυχία του όμως χρειάζεται συνεργασία και συλλογική δράση.

Ας λειτουργήσουμε όλοι μαζί Δήμος και κοινωνία πολιτών προσθετικά και πολλαπλασιαστικά με κέρδος το μέλλον και την προοπτική του Τόπου μας.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει.....

Υ.Γ; Στους μικρούς Δήμους με υποστελεχωμένες υπηρεσίες είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στα προβλήματα κυρίως της καθημερινότητας. Δίκαια διαμαρτύρονται οι πολίτες και αδημονούν όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Εκείνο που προσπαθούν οι Δήμοι και οι υπηρεσίες τους είναι η διεκδίκηση από την κυβέρνηση μόνιμων θέσεων εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες (καθαριότητα, ηλεκροφωτισμός, πράσινο κ.λ.π), ώστε να μην υπάρξει το μοιραίο δηλαδή η μεταφορά αυτών των υπηρεσιών σε εταιρείες με συνέπειες την αύξηση των τελών στους δημότες.

Ας το έχουμε κατά νου και με την συνεργασία όλων μας να το αποφύγουμε!

Από ανάρτηση του Ηλία Παναγιωτακάκου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης


Οδός Εμπόρων