Vekrakos
Spartorama | Γιορτή του ποδοσφαίρου ο Τελικός Κυπέλλου Λακωνίας μεταξύ Ατρόμητου Συκιάς και Ολυμπιακού Γυθείου

Γιορτή του ποδοσφαίρου ο Τελικός Κυπέλλου Λακωνίας μεταξύ Ατρόμητου Συκιάς και Ολυμπιακού Γυθείου

Spartorama 19/03/2018 Εκτύπωση Αθλητισμός
Γιορτή του ποδοσφαίρου ο Τελικός Κυπέλλου Λακωνίας μεταξύ Ατρόμητου Συκιάς και Ολυμπιακού Γυθείου
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/3 στις 3:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Ολυμπιακός Γυθείου και Ατρόμητος Συκιάς αναμετρώνται στον 45ο τελικό Κυπέλλου Λακωνίας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/3 στις 3:00 μμ στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς τόνισε ότι πρόκειται για μιά ιδιαίτερη, λαμπρή γιορτή για το λακωνικό ποδόσφαιρο και ότι οι ποδοσφαιριστές -και όχι η ΕΠΣ- χρειάζονται το χειροκρότημα όλων μας. Αναφέρθηκε δε, στη σπουδαία συμβουλή των νεαρών αθλητών υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει επόμενη μέρα στο λακωνικό ποδόσφαιρο το οποίο εύχεται να είναι και μήνυμα προς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Καρράς ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την παρουσία τους επισημαίνοντας ότι είναι οι καλύτεροι κοινωνοί της προσπάθειας της ΕΠΣ. 

Ο Γενικός Γραμματέας του "ΑΟ Ατρόμητος Συκιάς", Νίκος Αβδούλος είπε ότι η ομάδα συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου, μίλησε με θερμά λόγια για την άψογη συνεργασία διοίκησης και ποδοσφαιριστών και υπενθύμισε ότι η ομάδα ιδρύθηκε το 1981. Συμμετέχει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και από το 2013 στην Α΄ Κατηγορία. 

Ο Πρόεδρος του "ΑΠΟ Ολυμπιακός Γυθείου", Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην επί σειρά ετών προσπάθεια για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στο νομό μας τονίζοντας ότι ο ένας από τους δύο φετινούς στόχους, αυτός του πρωταθλήματος, έχει απωλεσθεί. Παράλληλα είπε ότι είναι η τελευταία χρονιά που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι αρχηγοί των ομάδων: ο Γιάννης Σαργκάνης από τον Ατρόμητο Συκιάς και ο Γιώργος Αναστασάκος από τον Ολυμπιακό Γυθείου καθώς και ο Νίκος Μηλιάκος, προπονητής του Ολυμπιακού Γυθείου. Άπαντες ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα.







Από αριστερά: ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γυθείου  Γιώργος Αναστασάκος, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Γυθείου Μάκης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς, ο Γενικός Γραμματέας του Ατρόμητου Συκιάς Νίκος Αβδούλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γυθείου Νίκος Μηλιάκος και ο αρχηγός του Ατρόμητου Συκιάς Γιάννης Σαργκάνης



Οδός Εμπόρων