Vekrakos
Spartorama | Ο Νίκος Θωμάς, Food and Beverage Manager στο Master Chef

Ο Νίκος Θωμάς, Food and Beverage Manager στο Master Chef

Πηγή 16/03/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Ο Νίκος Θωμάς, Food and Beverage Manager στο Master Chef
Ο Νίκος Θωμάς είναι γιός του συμπατριώτη μας, οικονομολόγου, Διονύση Θωμά
Οδός Εμπόρων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη. Στα 18 του μετακόμισε στην Αθήνα ως Φοιτητής Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Γρήγορα αντιλήφθηκε ότι η μουσική ήταν η μεγάλη του αγάπη και συμμετείχε σε διάφορα σχήματα ως ντράμερ. Το 2005 βρέθηκε τυχαία να εργάζεται σε επαγγελματική κουζίνα και από τότε κόλλησε ….το μικρόβιο της μαγειρικής! 

Αποφοίτησε από τη Le Monde και στη συνέχεια δούλεψε πλάι στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής γαστρονομίας. Διετέλεσε private chef σε πολυτελή σκάφη, όπου βραβεύτηκε για τη προσφορά του. 

Η ιδέα απόκτησης δικού του χώρου, μαγειρικής έκφρασης, είχε αρχίσει να ωριμάζει στο μυαλό του, ώσπου τον Δεκέμβρη του 2015, αποφάσισε να κάνει το δικό του βήμα, δημιουργώντας στο κέντρο της Αθήνας, το SIMUL gastronomic situ, όπου μέχρι και σήμερα είναι ο chef patron. 

O ίδιος, δεν σταματά να ταξιδεύει, να εμπνέεται και να εξελίσσεται, αφού ένα από τα μεγαλύτερα χόμπι του είναι να ταξιδεύει και να δοκιμάζει γεύσεις από γαστρονομικούς προορισμούς και εστιατόρια σε όλον τον κόσμο. 

Η συμμετοχή του ως F&B Manager στο Master Chef, είναι γι΄ αυτόν μια ακόμη πρόκληση, αφού πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής στην Ελλάδα.

star.gr


Οδός Εμπόρων