Vekrakos
Spartorama | Δήμος Μονεμβασίας: Κατασκευή 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου ΔΚ Μολάων

Δήμος Μονεμβασίας: Κατασκευή 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου ΔΚ Μολάων

Spartorama 08/03/2018 Εκτύπωση Λακωνία
Δήμος Μονεμβασίας: Κατασκευή 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου ΔΚ Μολάων
Προκηρύσσεται ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ με το Φ.Π.Α.
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας προκηρύσσει  ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου ΔΚ Μολάων», προϋπολογισμού  900.000,00 ευρώ με το Φ.Π.Α. 

Αναθέτουσα Αρχή – Στοιχεία επικοινωνίας:

Αναθέτουσα αρχή: Δήμος Μονεμβασίας

Είδος αναθέτουσας αρχής: Ο.Τ.Α.

Οδός:Μολάοι

Ταχ.Κωδ.:23052

Τηλ.:2732360581

Telefax:2732360590

E-mail: sofia@molaoi.gr

Ιστοσελίδα:www.monemvasia.gov.gr 

Πρόσβαση στα έγγραφα:

Άμεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο "ηλεκτονικοί διαγωνισμοί" της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης και της μελέτης από το γραφείο του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους.

Δικαιούμενοι συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης σύμβασης:

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί:

Ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.Ε.Π, που καλύπτουν τις  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ  και  Η/Μ  Αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες σε αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου ΜΕΕΠ. 

Αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά τη τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο. 

Προθεσμία εκτέλεσης έργου:

είναι 12 μήνες

Κριτήριο ανάθεσης:

η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή)

Παραλαβή προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.

Η ημέρα λήξης παραλαβής προσφορών είναι η 27-3- 2018 ημέρα Τρίτη και η ώρα λήξης 15:00. 

Η ημέρα  ηλεκτρονικής αποσφράγισης προσφορών είναι η 29-3-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. 

Χρόνος ισχύος προσφορών:

Κάθε υποβαλλόμενη προσφορά δεσμεύει τον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό για διάστημα έξι μηνών.

Γλώσσα σύνταξης προσφορών:

Ελληνική

Χρηματοδότηση

Το έργο χρηματοδοτείται από Ε.Π. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020 στον άξονα «Υποδομές Ανθρώπινου Δυναμικού» η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ (80 από ενωσιακούς πόρους και 20 από Εθνικούς πόρους

Εγγυητική συμμετοχής

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής 2 επί των δημοπρατούμενων εργασιών της μελέτης, δηλαδή το ποσό των 14.516.13€


Οδός Εμπόρων