Vekrakos
Spartorama | Η ομιλία του κ. Νικόλαρου στη συνάντηση με τους φιλάθλους της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Η ομιλία του κ. Νικόλαρου στη συνάντηση με τους φιλάθλους της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Spartorama 05/03/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Η ομιλία του κ. Νικόλαρου στη συνάντηση με τους φιλάθλους της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
«Για το οτιδήποτε συμβαίνει στο γήπεδο δίνονται λύσεις. Για την αναρχία που συνεπάγεται το θέμα προπονητή, θέλουμε να βρεθεί λύση. Να μην χτυπάμε όμως την ομάδα»
Οδός Εμπόρων

Κάλεσμα για ενότητα, αυτοσυγκέντρωση και αυτοσυγκράτηση απηύθυνε ο Πρόεδρος στην ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, ζητώντας την ουσιαστική στήριξη όλου του κόσμου της πόλη, την εποικοδομητική συνεργασία με κάθε  πολίτη. Στόχος είναι η παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία της Football League.

Αφού αρχικά ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του καθώς και τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου για την παραχώρηση της αίθουσας, ο κ. Νικόλαρος στην ομιλία του, αλλά και στις απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήσεις φιλάθλων και εκπροσώπων των ΜΜΕ, έθεσε τις βάσεις ώστε να μπει τέλος στις φημολογίες, τη δυσαρέσκεια και τους σχολιασμούς των τελευταίων ημερών.

«Να σταματήσουν επιτέλους όσα γράφονται και λέγονται γιατί μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Θέλω τη στήριξη όλου του κόσμου, κάθε πολίτη. Τουλάχιστον 1.000 εισιτήρια πρέπει να κόβουμε. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ακούω τα εξ΄αμάξης... Είναι καλοδεχούμενος όποιος θέλει, να συζητήσουμε μαζί, να καταλάβετε τι τραβάω... Στις χαρές είμαστε όλοι μαζί και στα δύσκολα εξαφανίζεστε...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους προπονητές της φετινής σεζόν, ο κ. Νικόλαρος είπε:

  • ο κ. Τζαναβάρας δεν ήταν αυτό που θέλαμε
  • ο κ. Γράφας είχε κλείσει με τα Τρίκαλα και αποχώρησε
  • ο κ. Θεοδοσιάδης είτε γιατί είναι βαριά η φανέλα της Σπάρτης, είτε για προσωπικούς λόγους, έφυγε.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα έχει έρθει προπονητής μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

«Όταν σου λέει ο προπονητής ότι χρειάζεται κάποιους παίκτες, δεν μπορείς να αρνηθείς. Έχουμε φορτωθεί ένα σωρό ποδοσφαιριστές», σημείωσε. 

«Για το οτιδήποτε συμβαίνει στο γήπεδο δίνονται λύσεις. Για την αναρχία που συνεπάγεται το θέμα προπονητή, θέλουμε να βρεθεί λύση. Να μην χτυπάμε όμως την ομάδα», είπε ο κ. Νικόλαρος. Ενημέρωσε επίσης  και για τα πρόστιμα σε περιπτώσεις επεισοδίων, που κυμαίνονται από 3.000 έως 45.000 ευρώ, αφού αναμένεται η απόφαση για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Πρότεινε δε, στο Δ.Σ. να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν και είναι γνώστες του ποδοσφαίρου.

Σχετικά με την ύπαρξη δυο συνδέσμων φιλάθλων εξέφρασε την άποψη να ενωθούν και για το σκοπό αυτό, θα συναντηθεί με εκπροσώπους τους. Παράλληλα είπε ότι μέλη των συνδέσμων μπορούν να συμμετέχουν στο Δ.Σ. 

Σχετικά με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών είπε ότι γίνονται κανονικά, τόνισε ότι «δεν υπάρχει κοφτήριο χρημάτων» και κάλεσε όλους να εγγραφούν στην εταιρεία «ΚΕΝ -Ενέργεια» για την οικονομική στήριξη της ομάδας.

Ερωτηθείς εάν το σαββατοκύριακο βρισκόταν στη Σπάρτη άνθρωπος του κ. Γιαννακόπουλου, απάντησε ότι δεν το γνωρίζει αυτό και αρνήθηκε ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον κ. Σταθόπουλο.

Σχετικά με την αποχώρηση του κ. Δημόπουλου, είπε ότι είχε αναλάβει το κομμάτι να σχεδιαστεί η ομάδα και αποχώρησε.

«Το καλοκαίρι υπήρχε αμφισβήτηση. Κατάφερα να υπάρχει ομάδα», σημείωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ενώ υπενθύμισε το ξεκίνημά του στα ηνία της ομάδας μετά την αποχώρηση Γιαννακόπουλου.







  



Οδός Εμπόρων