Vekrakos
Spartorama | Οι μαθητές του «Παιδικού Εργαστηρίου», βρέθηκαν στο Διαιτολογικό γραφείο του κου Μπασουράκου Παναγιώτη

Οι μαθητές του «Παιδικού Εργαστηρίου», βρέθηκαν στο Διαιτολογικό γραφείο του κου Μπασουράκου Παναγιώτη

Spartorama 23/01/2018 Εκτύπωση Διατροφή Παιδεία
 Οι μαθητές του «Παιδικού  Εργαστηρίου», βρέθηκαν στο Διαιτολογικό γραφείο του κου Μπασουράκου Παναγιώτη
Οι εξερευνητές της διατροφής έπαιξαν με εκπαιδευτικά παιχνίδια για τη διατροφή και έφτιαξαν τις δικές τους πυραμίδες διατροφής
Οδός Εμπόρων

Χθες το πρωί, στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψής, τα προνηπιακά τμήματα του «Παιδικού  Εργαστηρίου», μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του Σχολείου, βρέθηκαν στο Διαιτολογικό γραφείο του κου Μπασουράκου Παναγιώτη. 

Στους μικρούς εξερευνητές της υγιεινής διατροφής παρουσιάστηκαν η Μεσογειακή Πυραμίδα Διατροφής, καθώς και της Βορείου Αμερικής. Είχαν την ευκαιρία να δουν τα εκπαιδευτικά προπλάσματα τροφίμων και να ενημερωθούν για τα ισοδύναμα τροφίμων. Επίσης σε ολιγόλεπτη προβολή παρουσίασης τα παιδιά είδαν την Ασιατική Πυραμίδα Διατροφής, της Λατινικής Αμερικής καθώς την Πυραμίδα των Vegan.

Οι εξερευνητές της διατροφής έπαιξαν με εκπαιδευτικά παιχνίδια για τη διατροφή και έφτιαξαν τις δικές τους πυραμίδες διατροφής. 

Ο Δρ Μπασουράκος, με πολυετή εμπειρία στην Τριτοβάθμια Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και ως πατέρας τριών παιδιών, δίνει ειδική έμφαση στην εκπαίδευση νηπίων και μαθητών δημοτικού πάνω στην υγιεινή διατροφή, με διαδραστικό παιχνίδι και βιωματική εκμάθηση στον άνετο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γραφείου.

Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Σπάρτης, με εύκολη πρόσβαση (ισόγειο) με τα πόδια, με ποδήλατο, για μαμάδες με καροτσάκι μωρού και για αμαξίδιο ΑΜΕΑ. Τέλος, διαθέτει άνετο parking για το αυτοκίνητό σας.


Οδός Εμπόρων