Vekrakos
Spartorama | «Καταργείται το ΚΕΕΜ Σπάρτης;», από την Παρέμβαση Πολιτών Σπάρτης

«Καταργείται το ΚΕΕΜ Σπάρτης;», από την Παρέμβαση Πολιτών Σπάρτης

Spartorama 17/12/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
«Καταργείται το ΚΕΕΜ Σπάρτης;», από την Παρέμβαση Πολιτών Σπάρτης
Κατά πάγια τακτική οι εκάστοτε κρατούντες, όταν πρόκειται να πάρουν μια δυσμενή απόφαση τη ρίχνουν πρώτα στην «πιάτσα» ως φήμη ώστε να «ωριμάσει»...
Οδός Εμπόρων

Στα τελευταία δύο χρόνια σέρνεται στην τοπική κοινωνία η φήμη για την κατάργηση του ΚΕΕΜ Σπάρτης ως Κέντρου Κατάταξης Οπλιτών. Κατά πάγια τακτική οι εκάστοτε κρατούντες, όταν πρόκειται να πάρουν μια δυσμενή απόφαση τη ρίχνουν πρώτα στην «πιάτσα» ως φήμη ώστε να «ωριμάσει», για να έχουν τις μικρότερες δυνατές αντιδράσεις όταν αυτή υλοποιηθεί. Σε ερωτήσεις βουλευτών που κατατέθηκαν σχετικά ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Καμμένος με σιβυλλικές απαντήσεις ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ αυτό το ενδεχόμενο, προφασιζόμενος επιχειρησιακές αναδιατάξεις ενώ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ πως πρόκειται για προσαρμογή στις απαιτήσεις των μνημονίων.

Το ΚΕΕΜ Σπάρτης λειτουργεί στον τόπο μας από το 1955 κι έχει δεθεί με την ιστορία της Λακωνίας και της Σπάρτης, δίνοντας -παράλληλα - ισχυρή τόνωση στην τοπική οικονομία και ζωή. Σίγουρα, το κλείσιμό του, αν συμβεί, θα είναι ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα κατά της Λακωνίας, την οποία ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της σημερινής, την έχουν γραμμένη στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους».

Ο λακωνικός λαός και οι Σπαρτιάτες οφείλουν να αντιδράσουν άμεσα αλλά και να έχουν υπόψιν τους στις επόμενες εκλογές όσους, όχι μόνο δεν βοηθούν τη Λακωνία, αλλά αντίθετα την υποβαθμίζουν διαρκώς.

Ανάρτηση της Παρέμβασης Πολιτών Σπάρτης στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης


Οδός Εμπόρων