Vekrakos
Spartorama | Σήμερα Δευτέρα οι νεκρώσιμες ακολουθίες για τους Λεωνίδα Καράντζαλη, Παναγιώτη Χίο, και Θανάση Κοτσώνη

Σήμερα Δευτέρα οι νεκρώσιμες ακολουθίες για τους Λεωνίδα Καράντζαλη, Παναγιώτη Χίο, και Θανάση Κοτσώνη

Spartorama 27/11/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
Σήμερα Δευτέρα οι νεκρώσιμες ακολουθίες για τους Λεωνίδα Καράντζαλη, Παναγιώτη Χίο, και Θανάση Κοτσώνη
Έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Αύριο Δευτέρα 27/11 θα τελεστούν οι νεκρώσιμες ακολουθίες των Λεωνίδα Καράντζαλη και Παναγιώτη Χίου που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο των Κροκεών. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Λεωνίδα Καράντζαλη λάβει χώρα στις 14:30 στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαγούλας, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της ίδιας περιοχής.

Επιθυμία της οικογένειας του Λ. Καράντζαλη είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για αγορά εξοπλισμού στην ορθοπεδικη κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδικό κυτίο στην είσοδο του ναού. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Παναγιώτη Χίου θα λάβει χώρα στις 15:30 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης και η ταφή στο Β΄ Κοιμητήριο Σπάρτης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Θανάση Κοτσώνη θα λάβει χώρα στις 15:30 στον Ιερό Αγίου Νικολάου στις Κροκεές και η ταφή στο Κοιμητήριο Κροκεών.


-------


Εν τω μεταξύ σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Σπάρτης στις 27/11/2017  εκδόθηκε ψήφισμα για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου και τέως προέδρου του Ν.Π. Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης ιατρού Λεωνίδα Καράντζαλη.

 

Το Ψήφισμα έχει ως εξής: 

 

«Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Σπάρτης και τέως προέδρου του Ν.Π. Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης ιατρού Λεωνίδα Καράντζαλη». 

Από το πρακτικό 41/27-11-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης σήμερα, ημέρα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, συνεδρίασε έκτακτα, μετά την πληροφορία του αδόκητου θανάτου του ιατρού Καράντζαλη Λεωνίδα δημοτικού συμβούλου Δήμου Σπάρτης και τέως πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως: 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α 

  1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος. 
  2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του. 
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του. 
  4. Να καταβληθεί χρηματικό ποσό από το Δήμο για την κάλυψη των εξόδων κηδείας του.
  5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.
  6. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο Δήμου Σπάρτης και από τον κ. Αργειτάκο Σταύρο επικεφαλή του δημοτικού συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».
  7. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
  8. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος , να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.

 

Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως ακολούθως: 

Ο πρόεδρος Δ.Σ. 

Σπυρίδων Γ. Μοιράγιας  

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Καρμοίρης Ιωάννης (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Γρηγόρη Δήμητρα (Γραμματέας Δ.Σ.), Αλεξάκος Χρήστος, Αποστολάκος Δημήτριος, Αργειτάκος Σταύρος, Αργυρόπουλος Παναγιώτης, Αργυρόπουλος Σταύρος, Βελισσάρης Σάββας, Βλάχος Γεώργιος, Βλάχος Νικήτας, Βλήτας Νικόλαος, Βουνάσης Αλέξανδρος, Γαλανοπούλου Γεωργία, Δημητρόπουλος Χρήστος, Δούνιας Νικόλαος, Κανακάκος Χρηστος, Κανελλόπουλος Γεώργιος, Καπετανάκης Σαράντος, Κοκκορός Ευστράτιος, Κονίδης Γεώργιος, Κουμουνδούρος Παναγιώτης, Κώνστα Αντωνία, Λεβεντάκης Δημήτριος, Μακρυσοπούλου Χριστίνα, Μαντζουράνης Ιωάννης, Μεντή Ελένη, Μπουγάδης Χρήστος, Νικολακάκης Ευάγγελος, Πατσιλίβας Θεμιστοκλής, Πλειώτας Χρίστος, Ρήγας Παναγιώτης, Σκρουμπέλος Βασίλειος, Σμυρνιός Ευστράτιος, Σταθόπουλος Ιωάννης, Τζωρτζάκης Μάριος, Τσαγκαρούλης Θεόδωρος, Φέικου Αικατερίνη, Φλώρος Νικόλαος.


-------


Παράλληλα ψήφισμα εξέδωσε και ο Αθλητικός Οργανισμός Οργανισμού Δήμου Σπάρτης:


ΘΕΜΑ : Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Δημοτικού  Συμβούλου  και  τέως  Προέδρου  του  Αθλητικού  Οργανισμού  Δήμου  Σπάρτης  κ. Λεωνίδα  Καράντζαλη               

Στην Σπάρτη σήμερα την 27η του μηνός  Νοεμβρίου του έτους 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ συνήλθε, το Δ.Σ. του Αθλητικού  Οργανισμού  Δήμου  Σπάρτης  σε Έκτακτη  Συνεδρίαση  με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του  κ. Λεωνίδα  Καράντζαλη  τέως  Προέδρου  του  Αθλητικού  Οργανισμού  Δήμου  Σπάρτης  και  σε  ένδειξη  πένθους  και  ελαχίστου  φόρου  τιμής,  αποφάσισε  ομόφωνα  την  έκδοση  του  παρακάτω  ψηφίσματος:  

Ψήφισμα 

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος .
  2. Να παραστεί ο Πρόεδρος του Ν.Π. και το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου στην  εξόδια ακολουθία.
  3. Να τηρηθεί  ενός  λεπτού  σιγή  τόσο  στην  παρούσα  έκτακτη  συνεδρίαση  του  Διοικητικού  Συμβουλίου,  όσο  και  στην  πρώτη  τακτική  συνεδρίαση  αυτού.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο του Δήμου Σπάρτης.


Οδός Εμπόρων