Vekrakos
Spartorama | 5η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη στη Σπάρτη

5η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη στη Σπάρτη

Spartorama 17/11/2017 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
5η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη στη Σπάρτη
«Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε όχι μόνο μια ανεπανάληπτη λαϊκή φωνή, αλλά... έμεινε και συνεπής απέναντι στα τραγούδια του»
Οδός Εμπόρων

Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε όχι μόνο μια ανεπανάληπτη λαϊκή φωνή, αλλά κι ένας τραγουδιστής που με τον τρόπο και τη στάση ζωής του έμεινε συνεπής απέναντι στα τραγούδια του. 

Γι΄αυτό και τον λάτρεψε ο λαός και τραγουδά ακόμα (και θα τραγουδά για πάντα) τα τραγούδια του.

Στα πλαίσια αυτά ο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ" πραγματοποίησε την 5η Γιορτή ΣΤ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, την Τετάρτη 15-11-2017, στη Σπάρτη, στο κέντρο ΄ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΗ" στον Α. Ιωάννη Σπάρτης, όπου οι φίλοι του αξέχαστου λαϊκού βάρδου, τραγούδησαν και χόρεψαν τα τραγούδια του, αναπολώντας χρόνια περασμένα κι εποχές αλλοτινές. 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασε η καταπληκτική ορχήστρα και οι τραγουδιιστές του Συλλόγου, η οποίοι ενθουσίασαν το πολυπληθές ακροατήριο με τις υποδειγματικές εκτελέσεις κι ερμηνείες τους.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στο ΔΣ του Συλλόγου και ειδικά στον Πρόεδρό του Θεοδ. Τσαγκαρούλη για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης! 

Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Λακωνίας με το έργο του τιμά τον τραγουδιστή που εξέφρασε την ψυχή, τη ζωή του και τα όνειρα του ελληνικού λαού αλλά συγχρόνως προβάλλει τη Σπάρτη και τη Λακωνία συνεισφέροντας σημαντικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!


Από ανάρτηση του Βαγγέλη Μητράκου στα social media


Οδός Εμπόρων