Vekrakos
Spartorama | Μαθητική εξέδρα στήνει η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας

Μαθητική εξέδρα στήνει η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας

Spartorama 10/11/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός
Μαθητική εξέδρα στήνει η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας
Η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, προσκάλεσε 150 μαθητές να παρακολουθήσουν τον αγώνα
Οδός Εμπόρων

Άνοιγμα στη νεολαία κάνει η Σπάρτη και προσκάλεσε στο ματς της Κυριακής (12/11) με τον Απόλλωνα Λάρισας 150 μαθητές του 1ου και 2ου γυμνασίου της πόλης. Θα ακολουθήσουν ανάλογες ενέργειες και στα προσεχή παιχνίδια. Η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ, σε συνεργασία με τους διευθυντές του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σπάρτης, προσκαλεί τους μαθητές των παραπάνω σχολικών μονάδων, στον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, παραχωρώντας 150 θέσεις της θύρας 8. Έτσι, δημιουργείται για πρώτη φορά μαθητική εξέδρα, ώστε οι μικροί φίλοι μας να γνωρίσουν την ομάδα της πόλης τους από κοντά και να χαρούν μαζί της τις επιτυχίες της. 

Αντίστοιχη πρόσκληση θα γίνει για επόμενους αγώνες, σε άλλα Γυμνάσια αλλά και σε Δημοτικά σχολεία της πόλης μας».

-------

Παράλληλα, λόγω της ποινής που επιβλήθηκε μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Παναιγιάλειο στον Παναγιώτη Τζαναβάρα, και ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς της 2ης αγωνιστικής, η διοίκηση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ  διευκρινίζει ότι «προπονητής της ομάδας μας επίσημα, είναι ο κ. Κώστας  Σωτηρόπουλος, ενώ ο κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει τον ρόλο του τεχνικού σύμβουλου. Γυμναστής είναι ο κ. Πολυμενέας Γιώργος».


Οδός Εμπόρων