Vekrakos
Spartorama | Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στη Σπάρτη: Μια εορταστική Κυριακή για την Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση

Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στη Σπάρτη: Μια εορταστική Κυριακή για την Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση

Spartorama 16/03/2024 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Κοινωνία Οικονομία Παιδεία
Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στη Σπάρτη: Μια εορταστική Κυριακή για την Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση
Το φεστιβάλ υπόσχεται μια απολαυστική εμπειρία που συνδυάζει την τέχνη και την περιβαλλοντική ευαισθησία στα θέματα της ανακύκλωσης.

Ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης ανακοινώνουν τη διοργάνωση του «Φεστιβάλ Ανακύκλωσης», που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 7 Απριλίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης.

Το φεστιβάλ υπόσχεται μια απολαυστική εμπειρία που συνδυάζει την τέχνη και την περιβαλλοντική ευαισθησία στα θέματα της ανακύκλωσης.

Οι καλλιτεχνικές Ομάδες thea-tree της Μαριάνθη Φωτάκη και IntraVenous - Musical Arts on STAGE της Θάλεια Μαρί Παπαδοπούλου, θα παρουσιάσουν διαδραστικά παιχνίδια και παραστάσεις, εκπαιδεύοντας μικρούς και μεγάλους στους τρόπους ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Επιπλέον, η βραβευμένη εθελοντική ομάδα Save Your Hood θα κινητοποιήσει τους πολίτες της Σπάρτης σε δράσεις καθαριότητας στο Πάρκο Αγίου Νικολάου (στον κόμβο της επαρχιακής οδού Σπάρτης - Γυθείου), ενώ η Μάγια Ανδρέου, Συνιδρύτρια - CEO Community Energy River, θα παρουσιάσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των αποβλήτων σε παγκόσμιο επίπεδο και την ενεργειακή επιβάρυνση που προκαλείται από την αλόγιστη κατανάλωση.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ομιλίες του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, κ. Αργειτάκου, του Δημάρχου Σπάρτης κ. Βακαλόπουλου, του Διευθυντή του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, κ. Αγγελόπουλου καθώς και των Αντιδημάρχων - Καθαριότητας, κ. Γιαννόπουλου - Ανακύκλωσης κ. Κακούρου και του Προϊσταμένου Καθαριότητας κ. Νικολέττου.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με συναυλία του Σπαρτιάτικου συγκροτήματος Blue Sins, προσφέροντας έναν όμορφο τρόπο για όλους μας να ενωθούμε και να εορτάσουμε την περιβαλλοντική μας δέσμευση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη δράση ευαισθητοποίησης και καθαριότητας της Save Your Hood, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.


Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το info@artience.gr

Φορείς υλοποίησης: ΤΙΑΣΑ ΚΟΙΝΣΕΠ & ARTience by_PhonoQuest ΑΜΚΕ




  



Οδός Εμπόρων