Vekrakos
Spartorama | Εκτέλεση Εργασιών στο Οστεοφυλάκιο του Β΄ Κοιμητηρίου Σπάρτης

Εκτέλεση Εργασιών στο Οστεοφυλάκιο του Β΄ Κοιμητηρίου Σπάρτης

Spartorama 10/03/2024 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Κοινωνία Πολιτισμός
Εκτέλεση Εργασιών στο Οστεοφυλάκιο του Β΄ Κοιμητηρίου Σπάρτης
Παρακαλούνται λοιπόν, όσοι διατηρούν οστεοκιβώτια προσφιλών προσώπων τους στο Β΄ Κοιμητήριο Σπάρτης και έχουν εκεί προσωπικά αντικείμενα, να μεριμνήσουν για την απομάκρυνσή τους

Με σκοπό την βελτίωση της εικόνας του οστεοφυλακίου του Β΄ Κοιμητηρίου Σπάρτης θα πραγματοποιηθούν άμεσα εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών ραφιών στο οστεοφυλάκιο.

Σκοπός των εργασιών είναι να αυξηθεί η χωρητικότητά του και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα πληρότητας που αντιμετωπίζουμε εκεί.

Κατά την διάρκεια των εργασιών θα απαιτηθεί η προσωρινή μετακίνηση μέρους των οστεοκιβωτίων σε παρακείμενο χώρο, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών με ευθύνη του Τμήματος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας, που ασκεί τις αρμοδιότητες Κοιμητηρίων.

Παρακαλούνται λοιπόν, όσοι διατηρούν οστεοκιβώτια προσφιλών προσώπων τους στο Β΄ Κοιμητήριο Σπάρτης και έχουν εκεί προσωπικά αντικείμενα, όπως φωτογραφίες κλπ, να μεριμνήσουν μέχρι την Τρίτη 19 Μαρτίου για την απομάκρυνσή τους.

Ο Δήμος Σπάρτης θα φροντίσει επιμελώς τη μεταφορά των οστεοκιβωτίων και την επανατοποθέτηση τους, όμως δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν προσωπικά αντικείμενα, των οποίων δεν προβλέπεται η διατήρηση εντός του οστεοφυλακίου.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας.


Οδός Εμπόρων