Vekrakos
Spartorama | Η Βασιλόπιτα των Θυγατέρων της Πηνελόπης

Η Βασιλόπιτα των Θυγατέρων της Πηνελόπης

Spartorama 30/01/2024 Εκτύπωση Άνθρωποι! Εκδηλώσεις Κοινωνία Μουσική Παιδεία
Η Βασιλόπιτα των Θυγατέρων της Πηνελόπης
Ευχαριστούμε τον Νίκο Ξερούλη που μας διασκέδασε με ρεπερτόριο Ελληνικό αλλά και ξένο

Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης οφείλουν ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς. Στον Αιδεσιμότατο Πατέρα Ηλία που ευλόγησε την βασιλόπιτα ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας.

Στο A+B creating που με την συμμετοχή τους είχαμε όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουμε  τις υπέροχες δημιουργίες τους με την μέθοδο του quilting και την φιλανθρωπική τους δράση από την Ada και Barbara.

Ιδιαίτερη δε ήταν η συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων από ανακυκλώσιμα υλικά που προσέφερε για την λαχείο φόρο αγορά μας η Μαρία Τσουλόγιαννη μέλος των Θυγατέρων της Πηνελόπης και των Α+Β  creating.

Πολλές ευχαριστίες σε όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικό, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βερούτη, τον Αντιδήμαρχο κι εκπρόσωπο Δημάρχου Σπάρτης κ. Άγγελο  Αντωνάκο και τον Αντιδήμαρχο κ. Ευστράτιο Κοκκορό.

Ευχαριστούμε τον Νίκο Ξερούλη που μας διασκέδασε με ρεπερτόριο Ελληνικό αλλά και ξένο, ενώ το ΚΥΝΙΣΚΑ ξενοδοχείο επιβεβαίωσε ότι είναι ένα κόσμημα για τον τόπο μας αφού η φιλοξενία τους στον καλαίσθητο χώρο του με την άριστη εξυπηρέτηση ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ του τόπου μας που προέβαλαν την εκδήλωση μας έγκαιρα ώστε να υπάρξει ενημέρωση που συνέβαλε οριστικά στην αθρόα προσέλευση του κόσμου.


Οδός Εμπόρων