Vekrakos
Spartorama | Συναντήσεις του Νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σπάρτης Μ. Βακαλόπουλου

Συναντήσεις του Νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σπάρτης Μ. Βακαλόπουλου

Spartorama 16/12/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία
Συναντήσεις του Νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σπάρτης Μ. Βακαλόπουλου
Με σκοπό την επίλυση των σοβαρών θεμάτων του Δήμου μας

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπάρτης Βακαλόπουλος τις τελευταίες ημέρες.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου παρευρέθηκε στην ημερίδα της Ένωσης Γενικών Γραμματέων Ελλάδας “Κλεισθένης” για το Νέο Σύστημα Διακυβέρνησης των Ο.Τ.Α. που διεξήχθη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου σε προγραμματισμένα ραντεβού αρχικά επισκέφθηκε το Διοικητήριο Λακωνίας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη. Σε άριστο κλίμα οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την κοινή διάθεση για ακόμα πιο στενή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου.

Ακολούθως ο Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κα Εύη Παπαγεωργίου όπου το βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν εν’ όψει της έναρξης των εργασιών ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου Σπάρτης την 1η Φεβρουαρίου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Επίσης συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Γ.Ν.Σ. και αναζητήθηκαν συνέργειες ώστε με το νέο έτος Διοίκηση και Δήμος να προβούν σε κοινές δράσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών της Κεντρικής Νοσηλευτικής Μονάδας του Νομού Λακωνίας.

 

Μιχάλης Βακαλόπουλος











Οδός Εμπόρων