Vekrakos
Spartorama | Γυναικείο ποδόσφαιρο: Καρυάτιδες Σπάρτης - Ολυμπιάδα Υμηττού, 4 - 5

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Καρυάτιδες Σπάρτης - Ολυμπιάδα Υμηττού, 4 - 5 - video

Spartorama 21/10/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός
Γυναικείο ποδόσφαιρο: Καρυάτιδες Σπάρτης - Ολυμπιάδα Υμηττού, 4 - 5
Παρ΄ ολίγον θεαματική ανατροπή από τις Καρυάτιδες
Οδός Εμπόρων

Παρ΄ ολίγον θεαματική ανατροπή στον Αγώνα της Β΄Εθνικής μεταξύ των ομάδων του γυναικείου ποδοσφαίρου, Καρυάτιδες Σπάρτης εναντίον της Ολυμπιάδας Υμηττού.


Το σκορ άνοιξαν γρήγορα οι φιλοξενούμενες, οι οποίες εκμεταλλευόμενες το γεγονός ότι η κύρια τερματοφύλακας των Καρυάτιδων ήταν τραυματίας, η δε αντικαταστάτριά της παίζει σε άλλη θέση, κατόρθωσαν στο εικοστό λεπτό να προηγούνται με 2-0, σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο τρίτο γκολ για τις φιλοξενούμενες αλλά και το γκολ της τιμής (έτσι φάνηκε προς στιγμήν), για τις γηπεδούχους διαμορφώνοντας το σκορ στο 3-1.

Και ενώ περίμενε κανείς τη λήξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενες συνέχισαν απτόητες τις επιθέσεις σημειώνοτας δυο απανωτά γκόλ και ανεβάζοντας στο σκορ στο 5-1. 

Ένα τέταρτο πριν το τέλος, άρχισε η Ανατροπή. Οι γηπεδούχες, ξεπερνώντας σαφώς στον ψυχολογικό τομέα τις φιλοξενούμενες, με ένα μπαράζ επιθέσεων και τρία διαδοχικά γκολ, κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 4-5. Μόνο το σφύριγμα του διαιτητή σταμάτησε τον καλπασμό των Καρυάτιδων.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας είχε ωραίο θέαμα με πολλές -και τεχνικές- φάσεις, σασπένς και εναλλαγή στο σκορ, χωρίς να υπολείπεται καθόλου της ανδρικής εκδοχής του αθλήματος.

Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 5 Νοεμβρίου. Λόγω όμως της διεξαγωγής του Spartan Race, το Δημοτικό γήπεδο δεν θα είναι διαθέσιμο και η αναβολή του αγώνα για τις 12 Νοεμβρίου είναι πολύ πιθανή.










  



Οδός Εμπόρων