Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Παναχαΐκή, 1 - 0

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Παναχαΐκή, 1 - 0

Spartorama 08/10/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Παναχαΐκή, 1 - 0
Στη φιλική αναμέτρηση της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017
Οδός Εμπόρων

Την δεύτερη φιλική ήττα της, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, γνώρισε η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» εμφανώς κουρασμένοι από την προσπάθεια της Πέμπτης, απέναντι στην ΑΕΚ, γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Σπάρτη στην πρωτεύουσα της Λακωνίας. 

Η Παναχαϊκή πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος, δεν είναι έτοιμη να δίνει δύο τόσο δυνατά παιχνίδια σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Κάτι που φάνηκε και στη σημερινή αναμέτρηση της Σπάρτης, όπου οι «κοκκινόμαυροι» προσπάθησαν να πιέσουν τους αντιπάλους τους και να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, αλλά δεν είχαν την απαραίτητη φρεσκάδα. 

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την παρουσία ενός δυνατού αντιπάλου σε μια δύσκολη έδρα και δοκίμασε την ομάδα του σε συνθήκες επίσημης αναμέτρησης. Χωρίς πολλές αλλαγές και δοκιμές σε συστήματα, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» προσπάθησε να ετοιμάσει τους παίχτες του για τα δύσκολα επίσημα παιχνίδια που έρχονται. 

Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά μέτρια από πλευράς θεάματος, με λίγες φάσεις στις δύο εστίες και παιχνίδι κέντρου κατά κύριο λόγο. 

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος, όταν και στην πρώτη φάση της επανάληψης, αιφνιδίασαν την άμυνα της Παναχαϊκής και με μια καλά οργανωμένη αντεπίθεση, ο Μπελλής έγραψε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πριν από ένα μήνα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με την Παναχαϊκή να επικρατεί 2-1 της Σπάρτης.


Οδός Εμπόρων