Vekrakos
Spartorama | Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών και δημιουργημάτων, ο πασίγνωστος Σπαρτιάτης επιχειρηματίας Νικόλαος Βεκράκος

Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών και δημιουργημάτων, ο πασίγνωστος Σπαρτιάτης επιχειρηματίας Νικόλαος Βεκράκος

Spartorama 19/09/2017 Εκτύπωση Δημοτικά
Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών και δημιουργημάτων, ο πασίγνωστος Σπαρτιάτης επιχειρηματίας Νικόλαος Βεκράκος
Είχε γεννηθεί το 1923
Οδός Εμπόρων

Tο πρωί της Τρίτης, σήμερα 19/9/2017, πλήρης ημερών και δημιουργημάτων, έφυγε από τη ζωή ο πασίγνωστος Σπαρτιάτης επιχειρηματίας Νικόλαος Βεκράκος.

Ο Νικόλαος Βεκράκος είχε αποκτήσει, τρία παιδιά, τον Γιάννη, τον Δημήτρη και τον Χρήστο, τα οποία συνέχισαν και επεξέτειναν με μεγάλη επιτυχία τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πατέρα τους, στο χώρο του καφέ και του επαγγελματικού εξοπλισμού. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 20/9 στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης.

Το spartorama.gr συλλυπείται θερμά τους οικείους του.


-------


Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του Νικόλαου Βεκράκου, πατέρα των Ιωάννη, Δημήτρη και Χρήστου Βερκάκου, η επιχείρησή των οποίων είναι χορηγός της ομάδας μας».


-------


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ 

Το Δ.Σ του Εμπορικού  Συλλόγου Σπάρτης , μετά την δυσάρεστη  είδηση του θανάτου του  αγαπητού  συναδέλφου και  Επίτιμου  Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Νικόλαου Βεκράκου, διορατικού, πρωτοπόρου και τολμηρού  επιχειρηματία, εξέχουσας προσωπικότητας της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της μικρής μας πόλης, εκτιμώντας το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του, και σε ένδειξη πένθους, σε έκτακτη συνεδρίασή του της 20ης  Σεπτεμβρίου 2017, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Την κηδεία του εκλιπόντος να παρακολουθήσει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλή τον Πρόεδρο.
  2. Να κατατεθεί στέφανος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Να εκφραστούν  τα θερμά συλλυπητήριά και η μεγάλη θλίψη όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους οικείους του.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.


Οδός Εμπόρων