Vekrakos
Spartorama | «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» - Γαστρονομικές αποκαλύψεις

«Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» - Γαστρονομικές αποκαλύψεις

Spartorama 15/09/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
«Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» - Γαστρονομικές αποκαλύψεις
Η γνωστή και καταξιωμένη Λάκαινα chef Μαίρη Παναγάκου, ο pasrty chef Σαράντος Γάββαρης και ο αρτοποιός Νίκος Μάζης μας δίνουν γαστρονομικές Λακωνικές προτάσεις και συμβουλές
Οδός Εμπόρων

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του Νερόμυλου στις Αμύκλες (4ο χλμ Σπάρτης-Αμυκλών) ξεκινά η λειτουργία του Εκθετηρίου Παραγωγής με διακεκριμένα προϊόντα της Λακωνίας αλλά και των Εκθέσεων  Παραδοσιακής και Ιστορικής Λακωνικής Ενδυμασίας, Αγιογραφίας Λακώνων Αγιογράφων και μελών της Ε.Π.Δ. Λακωνίας, Φωτογραφίας μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ με θέμα τη Σπάρτη, Βιβλίου με συμμετοχές Λακώνων συγγραφέων και εκδοτικών οίκων και CD καλλιτεχνών και συγκροτημάτων από τη Λακωνία.

Οι Εκθέσεις θα είναι ανοικτές για το κοινό το Σάββατο 16/9, 10.30-13.30 και 17.30-21.30 και την Κυριακή 17/9, 10.30-13.30.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 12.00, στο χώρο του Εκθετηρίου των διακεκριμένων λακωνικών προϊόντων αναμένονται …γαστρονομικές αποκαλύψεις!

Η γνωστή και καταξιωμένη Λάκαινα chef Μαίρη Παναγάκου, ο pasrty chef Σαράντος Γάββαρης και ο αρτοποιός Νίκος Μάζης μας δίνουν γαστρονομικές Λακωνικές προτάσεις και συμβουλές!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.


Οδός Εμπόρων