Vekrakos
Spartorama | Δωρεάν δρομολόγια του ΚΤΕΛ για το Νερόμυλο, το Σάββατο το βράδυ

Δωρεάν δρομολόγια του ΚΤΕΛ για το Νερόμυλο, το Σάββατο το βράδυ

Spartorama 15/09/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Δωρεάν δρομολόγια του ΚΤΕΛ για το Νερόμυλο, το Σάββατο το βράδυ
Από το Μουσείο στο Νερόμυλο από τις 18:45 το Σάββατο 16/9 – ελεύθερη είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις
Οδός Εμπόρων

Το Σάββατο το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νερόμυλο!

Δωρεάν δρομολόγια του ΚΤΕΛ από το Μουσείο στο Νερόμυλο από τις 18.45 το Σάββατο 16/9 – ελεύθερη είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του Νερόμυλου στις Αμύκλες (4ο χλμ Σπάρτης-Αμυκλών) ξεκινά η λειτουργία του Εκθετηρίου Παραγωγής με διακεκριμένα προϊόντα της Λακωνίας αλλά και των Εκθέσεων Παραδοσιακής και Ιστορικής Λακωνικής Ενδυμασίας, Αγιογραφίας Λακώνων Αγιογράφων και μελών της Ε.Π.Δ. Λακωνίας, Φωτογραφίας μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ με θέμα τη Σπάρτη, Βιβλίου με συμμετοχές Λακώνων συγγραφέων και εκδοτικών οίκων και CD καλλιτεχνών και συγκροτημάτων από τη Λακωνία.

Οι Εκθέσεις θα είναι ανοικτές για το κοινό το Σάββατο 16/9, 10.30-13.30 και 17.30-21.30 και την Κυριακή 17/9, 10.30-13.30.

Την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 αλλά και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται πλήθος εκδηλώσεων στο χώρο του «Νερόμυλου», παράλληλα με τη λειτουργία των Εκθέσεων. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Μάλιστα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και από τις 18.45 θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Λακωνίας με εκκίνηση από τη στάση του ΚΤΕΛ στο Μουσείο.

Γιατί η προσπάθεια της ιστορικής Σπάρτης να ξαναβρεί τη θέση της στον «χάρτη» της Πολιτισμικής ανέλιξης και της Τουριστικής ανάπτυξης είναι συλλογική και όλοι έχουμε θέση σε αυτήν!


Οδός Εμπόρων