Vekrakos
Spartorama | Εκθετήριο Παραγωγής και Παράδοσης και …«Τα παιδία παίζει» στο Νερόμυλο!

Εκθετήριο Παραγωγής και Παράδοσης και …«Τα παιδία παίζει» στο Νερόμυλο!

Spartorama 14/09/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Εκθετήριο Παραγωγής και Παράδοσης και …«Τα παιδία παίζει» στο Νερόμυλο!
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» το τριήμερο 15-16-17 Σεπτεμβρίου
Οδός Εμπόρων

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του Νερόμυλου στις Αμύκλες (4ο χλμ Σπάρτης-Αμυκλών) ξεκινά η λειτουργία του Εκθετηρίου Παραγωγής με διακεκριμένα προϊόντα της Λακωνίας αλλά και των Εκθέσεων Παραδοσιακής και Ιστορικής Λακωνικής Ενδυμασίας, Αγιογραφίας Λακώνων Αγιογράφων και μελών της Ε.Π.Δ. Λακωνίας, Φωτογραφίας μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ με θέμα τη Σπάρτη, Βιβλίου με συμμετοχές Λακώνων συγγραφέων και εκδοτικών οίκων και CD καλλιτεχνών και συγκροτημάτων από τη Λακωνία.

Οι Εκθέσεις θα λειτουργούν την Παρασκευή 15/9 17.30-21.30, το Σάββατο 16/9 10.30-13.30 και 17.30-21.30 και την Κυριακή 17/9 10.30-13.30.

Παράλληλα, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, στο χώρο του Νερόμυλου θα πραγματοποιηθεί μια πολύ όμορφη εκδήλωση με τίτλο «Τα παιδία παίζει». Πρόκειται για ένα «αντάμωμα» των Παιδικών Τμημάτων των Λαογραφικού Ομίλου Σπάρτης, Συλλόγου Διάδοσης Παραδοσιακών Χορών κι Εθίμων «Η Πυρρίχη», Χορευτικών Τμημάτων Θεραπνών και του Λυκείου των Ελληνίδων.

Στο χώρο θα λειτουργεί περίπτερο πληροφόρησης του Γραφείου Νεότητας της Ιερής Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης ενώ στην εκδήλωση θα απευθύνει μήνυμα ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος προς τα παιδιά που συμμετέχουν. 

Η βραδιά θα κλείσει με μια συναυλία από την μπάντα «Χοές» ενώ στους παρευρισκόμενους θα προσφερθεί μικρό λακωνικό κέρασμα!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.


Οδός Εμπόρων